Soarta REORGANIZĂRII CEO se decide AZI!

cariera-cmk

Cei patru directori ai CE Oltenia, exceptându-l pe directorul Diviziei Financiare, Ionel Ilie, Daniel Antonie, Ovidiu Bălăcescu şi Adrian Teodorescu, se află astăzi la Ministerul Energiei.

Aceştia au fost covocaţi de ministrul Victor Grigorescu, după scandalul privind înfiinţarea celor două sucursale miniere, Motru şi Rovinari. Amintim că mare parte din cei care lucrează în cadrul Diviziei Miniere nu sunt de acord cu înfiinţarea noilor structuri, dorind păstrarea actualului sistem de cariere sub titulatura de UMC-uri.

Ce este posibil

Este foarte posibil ca reorganizarea mineritului în cele două sucursale să nu mai aibă loc, singura problemă fiind că acestea au fost înregistrate la Registrul Comerţului. De notat este faptul că ministrul Grigorescu a sugerat să se renunţe la această formă de organizare, în prezenţa liderilor de sindicat care au fost la începutul acestei săptămâni, la Ministerul Energiei.

loading...
Loading...

Citește și

LIDER din CEO – SUPĂRAT pe PREMIERUL Dăncilă

Vicepreşedintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, şi-a exprimat din nou nemulţumirea, pe pagina de socializare, …

Un comentariu

  1. Mai mineri si energitecieni pa voi acum vreți sa mai plătească cio bani la registrul comerțului si la notaliatul penalpresului de județ.Nu va gândiți ca toate schimbările de organigrame sunt făcute pentru piloși, împotriva opozanților si pt a mitui notari julisti,case de avokati pontisti, procoloristi !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.