sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 7:27

ȘOC! Capotă: Eu sunt MANAGERUL SJU Târgu-Jiu

Situație incredibilă la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, unde Consiliul Județean l-a numit manager interimar pe Dumitru Vienescu, medicii l-au votat pe Gheorghe Neață, în timp ce Gigel Capotă și-a retras demisia.

Luni, medicii din cadrul spitalului au decis prin vot ca fostul manager Gheorghe Neață să preia conducerea unității spitalicești până la organizarea concursului pe post. Gigel Capotă spune că este uimit de inconștiența factorilor de decizie de a numi un manager interimar, din moment ce decizia sa de numire este în continuare în vigoare. “Eu, încă rămân uimit de inconștiența pe care o abordează factorii de decizie cu privire la numirea unui alt manager interimar la Spitalul Județean, din moment ce dispoziția mea de numire ca manager este în vigoare. Nu mi-a anulat-o nimeni. Însă, văd că se dau dispoziții peste dispoziții, fără ca alte dispoziții să fie anulate, așa cum spune în lege, dar poate cineva vrea să sară peste lege. Am înțeles că au fost o parte dintre medici acolo, nu știu câți au votat ca domnul doctor Neață să fie manager. Îl cunosc pe domnul doctor Neața, este un medic bun, însă, cu părere de rău vreau să spun, deocamdată, postul de manager este câștigat de mine prin concurs, concurs pe care l-am susținut cu Consiliul de Administrație. Nu știu dacă i s-a emis și dânsului dispoziție, însă, deocamdată, la ora aceasta, eu am dispoziție de manager, în baza unui concurs. Mi s-a emis și o dispoziție de director financiar-contabil interimar. Pe de altă parte, dispoziția fostului director financiar-contabil intermiar, domnul Vienescu, este în vigoare, pentru că nu s-a emis o dispoziție de încetare a acestei dispoziții. În plus, i s-a mai emis și o dispoziție de numire ca manager interimar. Eu nu mai înțeleg nimic și nu știu dacă înțelege cineva în afară de justiție. Sunt două persoane care au dublă funcție în cadrul spitalului. Am făcut procedura prealabilă, așa cum prevede legea 544, pe cale amiabilă către Consiliul Județean, aștept răspuns de la dânșii, iar apoi o să mă adresez instanței și instanța va decide. Eu sunt în concediu, dar dacă aș veni mâine la serviciu, aș veni ca manager, așa cum e dispoziția. Cine m-ar da afară?”, a declarat Gigel Capotă.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: