ȘOC! Echipa Pandurii RISCĂ SĂ NU MAI FIE PROGRAMATĂ în campionat. Insolvența, pe rolul Tribunalului Gorj

sediul-pandurii

Camera Națională de Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a decis că Clubul de Fotbal Pandurii să le plătească în următoarele 5 zile sumele restante unor jucători, altfel riscă depunctarea. E vorba despre sume considerabile pe care clubul de fotbal nu le are. Situația e mult mai gravă în ceea ce privește neplata baremelor pentru arbitrii, iar în condițiile în care suma nu este achitată până la jumătatea săptămânii viitoare, echipa nu va mai fi programată în etapa cu numărul 13.
Mai mult, Pandurii riscă să nu poată organiza partida cu Botoșani, de la finele acestei săptămâni, din cauză că firma care asigura paza meciurilor a notificat asociații că nu-și mai oferă serviciile din cauza debitelor restante neplătite de club.
Câteva zeci de mii de euro, în cinci zile…

… atât trebuie să plătească Clubul Pandurii pentru a nu fi depunctată. Camera Națională de Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF le-a dat câștig de cauză foștilor jucători Axinte, Ciucur, Lovin, Nistor, Răduț și fraților Erico și Elton Da Silva, iar clubul pentru care au evoluat trebuie să le achite până luni, 17 octombrie, sumele restante. Cei mai mulți bani îi au de încasat Mihai Răduț – 77.000 de lei și Alexandru Ciucur – 50.000 de lei, urmați de Florin Lovin, Dan Nistor și unul din frații Da Silva cu un total de 20.640 de euro.
Aceeași comisie a FRF le-a admis, pe 6 octombrie, acțiunile depuse împotriva clubului de fostul antrenor principal Edi Iordanescu căruia îi datorează 23.000 de euro, foștilor secunzi Ion Stelescu – 9.400 de euro și Radu Alexandru – 7.000 de euro, jucătorului Ionuț Pârvu – 6.600 de euro, precum și agenției poloneze de impresariat Fabryka Futbolu Company – 20.000 de euro, însă deciziile nu sunt definitive.

Arbitrii și serviciile de pază, neplătite

Acestea nu sunt singurele probleme pentru Pandurii. Comisiile FRF au stabilit că clubul de fotbal trebuie să plătească, până miercuri, 19 octombrie, 56.397 de lei, suma fiind restanță la plata baremelor pentru arbitrii, în caz contrar echipa nu va fi programată pentru meciul cu Dinamo, din etapa cu numărul 13.
Până atunci, Pandurii poate să piardă chiar meciul de sâmbătă, de pe teren propriu cu FC Botoșani, la masa verde, din cauza datoriilor către societatea care asigură paza pe timpul desfășurării partidei. Mai precis, firma de pază a notificat factorii responsabili de la nivelul clubului și pe cei ai autorităților locale, asociați la gruparea sportivă, că în cazul în care nu-i vor fi achitate debitele restante nu va mai asigura paza la meciurile echipei Pandurii începând din această săptămână, astfel că, la ședința tehnică de astăzi lucrurile vor fi tranșate. Există posibilitatea ca meciul de sâmbătă să nu întrunească condițiile necesare pentru a se desfășura și LPF să ia decizia ca acesta să nu mai aibă loc, iar echipa gazdă să piardă cu 3-0.
Clubul în insolvență, Răducan relaxat, chibiții puși pe scandal

Narcis Răducan, președintele Clubului Pandurii, a plecat, vineri, acasă, la Galați unde a fost naș de botez și a revenit la Tg-Jiu abia marți, cu toate că membrii AGA îl însărcinaseră să depună cererea de insolvență la Tribunalul Gorj. Solicitarea de deschidere a procedurii insolvenței la cererea debitorului a fost înregistrată pe data de 11 octombrie, potrivit portalului instanțelor de judecată, în termen de 10 zile Tribunalul Gorj urmând să pronunțe o soluție în cauză.
Între timp, chibiți, politicieni, jurnaliști, sindicaliști și chiar cei responsabili de situația clubului de fotbal sunt puși pe scandal și își dau cu părerea în spațiul public despre soarta echipei și mai ales despre revenirea lui Marin Condescu la echipă, în situația în care fostul președinte a anunțat ferm că asigură cheltuielile curente ale clubului pentru următoare perioadă, cu suma de 1.250.000 de euro.

Adrian Iovanloading...
Loading...

Citește și

GREVA JAPONEZĂ s-a extins la CEO. În ce CARIERĂ se mai PROTESTEAZĂ

După minerii de la Carierele Lupoaia şi Roşiuţa din zona Motru a venit rândul celor …

Un comentariu

  1. Pai daca asigura domnul Condeescu suma asta , de ce sa ne mai facem probleme???? 100% NU O SA ASIGURE NICI SUMA ASTA SI NICI ALTA MAI MICA.Astea sunt vorbe-n vant aruncate la misto.Daca ieri, desi se stia ca pierdem 2 puncte daca nu achitam 25 000, nu s-a facut nimic, cum credeti voi ca se vor strange atatia bani????Solutia la aceste probleme poate veni numai de la domnul David….Autoritatile noastre s-au cocotat pe un cal prea mare pentru ei.1-2 milioane sunt bani multi pentru un judet? Daca da, atunci suntem de rasul lumii.Toata clasa politica din Gorj, indiferent de partid, sa-si ia frumos talpasita si sa nu mai auzim de ei,niciodata.E timpul pentru o schimbare majora.Poate ar trebui sa vina altii sa ne conduca, pentru ca in Gorj nu sunt oameni competenti.Uitati-va ce manageri de rahat avem la CEO,care au adus pierderi de sute de milioane de euro, uitati-va ce tarani sunt in sindicatele de acolo.La una din ultimele sedinte de sindicat stiti ce s-a discutat?….Nu finantarea echipei de fotbal, ci cum sa faca daca se vinde sau dispare clubul sa-si ia niste bani. Intrebati-i si daca nu-i adevarat, eu nu mai comentez niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.