Societate din Rovinari, CONTRACTE noi în valoare de circa 35 de miliarde de lei vechi


Societatea prestatoare de servicii în minerit şi-a extins domeniul de activitate. Minprest Rovinari este din ce în ce mai căutată, în special pentru împăduri în diverse zone ale judeţului.

Potrivit lui Gabriel Giorgi, societatea rovinăreană a câştigat, în ultima vreme, mai multe licitaţii pentru împăduriri organizate de Direcţia Silvică, dar şi mai multe ocoale silvice. Directorul Minprest Rovinari e deranjat că CE Oltenia, acţionarul majoritar, nu alege societatea pe care o conduce pentru împăduririle din cariere. Lui Giorgi nu i-a trecut supărarea după ce, în primăvară, Minprest Rovinari a pierdut contractul de împăduri în zona Carierei Pinoasa.“Noi, deja, ne-am dezvoltat şi pe alte segmente. Urmează să încheiem contracte în valoare de aproximativ 35 de miliarde de lei vechi, în afară de cele pe care le avem cu CE Oltenia. E vorba tot de împăduriri. Mă deranjează că, pentru Direcţia Silvică şi ocoalele silvice, unde am câştigat licitaţii, suntem buni, dar pentru Complexul Energetic Oltenia nu suntem buni. Vin obștile, au încredere în noi, ne-au dat lucrări și prin încredințare directă. La licitaţia privind contractul de împăduriri, de la Pinoasa, între noi şi cei care au câştigat a fost o diferenţă de 2 mii de lei. Dividend-ul care s-ar fi întors înapoi la CEO de la Minprest ar fi fost cu vreo 4 mii de lei mai mare. Asta înseamnă o pierdere pentru CEO. Nu cred că CE Oltenia e în situaţia în care să-şi permită chiar şi pierderi din acestea mici. Sper să se schimbe politica CEO”, a declarat Gabriel Giorgi.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. Acest terchea berchea este un politruc borfas care nu se mai satura de furat… de ce sa dea ceo banii la altii si sa nu ii dea lui…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.