miercuri , 26 februarie 2020 - 19:18

Șoferul de pe microbuzul școlar stă acasă, primarul ține de volan în lipsa lui!


Edilul comunei Glogova, Gheorghe Alpredi, urcă de câteva zile la volanul microbuzului școlar ca să îi ducă la școală pe școlarii și preșcolarii din localitate. Asta pentru că șoferul de pe microbuzul școlar este acasă în concediu medical, angajatul fracturându-și piciorul. Pentru că nimeni nu putea înlocui șoferul, primarul a decis să îl înlocuiască el pe subaltern până ce omul se repune pe ambele picioare.

Gestul primarul este salutat de localnici, în special de cei acre au copii navetiști. Oamenii îi strâng mâna primarului când îl văd la volanul microbuzului și au credință că acesta le conduce în siguranță copii la școală și retur.
Primarul Alpredi adună în microbuz peste 30 de școlari în fiecare dimineață și îi transportă cu mașina galbenă pe toți la unitățile unde învață. Îi cunoaște pe micuți și chiar glumește cu cei care beneficiază de luxul de a merge câțiva kilometri la școală pe roți și nu pe picioare așa cum chiar primarul a făcut, atunci când era copil. Cam patru kilometri dus, patru întors parcurgea pe jos zilnic copilul devenit acum primarul comunei sale, iar acest lucru nu a putut să îl uite.
Primarul a mai fost șofer pe microbuz cu ani în urmă când șoferul mașinii a fost prins băut la volan.

Loading...

Citește și

Panică doar pentru unii la Peșteana de coronavirus! Vecinul primarului și vărul vicelui de Bîlteni ară nepăsători în albia majoră a Jiului

Legea interzice efectuarea de lucrări în albia majoră a Jiului dar, cu toate acestea la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.