Şoferul unei AMBULANŢE BGS, prins BĂUT la volan! Pacientul, DUS la DIALIZĂ cu maşina POLIŢIEI!


• I s-a RIDICAT permisul de conducere pentru BĂUTURĂ, de DOUĂ ori!

Pacienţii de la Centrul de Dializă Diaverum din Târgu Jiu aduc grave acuzaţii coordonatorului pe judeţ al ambulanţelor BGS. Acesta coordonează în prezent patru maşini de ambulanţă, pacienţii fiind aduşi la centrul de dializă din Târgu Jiu din mai multe colţuri ale Gorjului.

Contractul de transport pacienţi al Centrului de dializă Diaverum cu BGS a fost încheiat între cele două firme de la Bucureşti, cu puncte de lucru în diverse judeţe ale ţării. La Târgu Jiu, problema este că, în ciuda reglementărilor legale în vigoare, drepturile pacienţilor de la dializă sunt încălcate în mod flagrant de unul dintre salariaţii BGS. Din informaţiile de care dispunem, reprezentantul centrului de dializă a făcut mai multe referate la BGS Bucureşti, cu privire la comportamentul unuia dintre angajaţii firmei de transport.
Este vorba despre Amedeo Olaru, coordonator şi şofer pe ambulanţă, despre care mai mulţi pacienţi dializaţi la Târgu Jiu spun că le-a pus viaţa în pericol, în mod repetat. Pe lângă faptul că ambulanţele parchează, de obicei, la domiciliul lui Amedeo Olaru şi nu la centrul de dializă sau la sediul BGS din Târgu Jiu, o altă neregulă este şi aceea că traseele sunt stabilite după bunul plac al coordonatorului BGS şi nu în funcţie de necesităţile, uneori vitale, ale dializaţilor. Dar, cea mai gravă acuzaţie este aceea că, Amedeo Olaru a condus maşina BGS sub influenţa băuturilor alcoolice. În acest sens, el a avut permisul suspendat după ce a fost prins băut la volan de către poliţiştii de la Rutieră, de două ori în decurs de un an de zile, respectiv, 2017.

„Poliţiştii m-au dus la dializă”

După primul incident în care a avut permisul suspendat pentru că a fost depistat băut la volan, Amedeo Olaru a revenit în post şi a comis-o pentru a doua oară. De această dată, era şi cu un pacient în maşină: „Incidentul a avut loc la Bârseşti. Ne-a oprit poliţia, l-a testat cu alcooltestul şi i-a ieşit 0,41 la mie. L-au dat jos imediat, l-au urcat în maşina de poliţie şi l-au dus la spital pentru recoltarea de probe. Rămânând fără şofer şi ambulanţă, am ajuns la dializă cu maşina poliţiei. După acest incident, foarte revoltat l-am sesizat pe directorul de zonă al BGS, domnul Ilina. Acesta nu a luat nicio măsură, ba, mai mult, i-a luat apărarea lui Amedeo Olaru”, a declarat Ion Florea, unul dintre pacienţii centrului Diaverum.

Au refuzat să mai meargă în maşină cu Olaru

Aşa se face că, cel puţin cinci pacienţi au refuzat să mai urce în ambulanţa BGS, cu Olaru la volan, preferând să vină să-şi facă orele de dializă cu maşinile personale. Este vorba despre Sorin Bălănoiu, Cornelia Damienoiu, Alina Croicu, Hortenzia Miulescu şi Elena Stoica.
O altă neregulă semnalată de pacienţii de la Târgu Jiu este şi faptul că şoferii de pe ambulanţele BGS lucrează în mod regulat peste program, fără să le fie plătite orele suplimentare. Poate că, din această cauză, majoritatea pleacă, în ultimul an perindându-se la BGS, în jur de 15 conducători auto. „Nu rezistă fiindcă sunt la muncă zi de zi, nu sunt plătiţi suplimentar, au minimum pe economie şi un şef la Amedeo Olaru”, au mai spus pacienţii.

Faţă de toate aceste acuzaţii, Amedeo Olaru a declarat: „Nu este treaba presei. Nu este problema presei (dacă a avut sau nu permisul de conducere suspendat din cauza băuturii, de două ori într-un an, n.red.). Nu am ce să comentez mai mult”, a mai spus acesta.
Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

4 comentarii

  1. atita timp cit accepti un astfel de Job si salariul aferent esti de acord cu conditiile de munca si retribuire ! Nu va ,,revoltati,, in grup acest analfabet si Firma va exista in continuare !

  2. Este adevarat tot ce a spus domnul FLOREA:Acum doua saptamani a dat afară 3 oameni care lucrau cu drag si isi făceau treaba mai bine decat acel NEMERNIC Betivan olaru

  3. Unele lucruri chiar sunt adevarate (adica soferul a fost prins beat la volanul auto de serviciu, permisul i-a fost suspendat etc.) ma intreb daca ziaristul a scos in evidenta aceste deficiente ORI A PRELUAT UN MESAJ DE LA FAMILIA ENE sau NEGOMIREANU (respectiv unchii si copiii acestora) ce impart aceeasi gospodarie cu cea a lui OLARU ce a facut obiectul multor dispute intre frati (multe actiuni in justitie) si care acum se propaga si asupra urmasilor lor. Ghinionul lui Amedeo Olaru care acum e vanat. Bravo tuturor!?!

  4. Este adevarar cr se spune si acum e rosu la fata a fost si la dezalcoolizare dar cei de sus nu spun nimic ca au punct de lucru la ei acasa. Si Diaverum nu ia nici o masura si acolo fumctioneaza nepotismul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.