duminică , 21 octombrie 2018 - 11:03

Soluţii pentru îndepărtarea petelor galbene de pe hainele albe


În ciuda spălării în mod regulat a hainelor, în special a celor albe, petele galbene apar în zona subraţului. Acum poţi scăpa complet de petele galbene cu aceste patru soluţii, care au fost testate în prealabil.

Iată ce ingrediente din bucătărie te ajută să scapi de petele galbene de pe hainele albe:

Lămâia
Stoarce o lămâie și pune sucul într-o cană cu apă. Amestecă cu o lingură în soluţie, apoi aplic-o direct pe pata de pe haine. Las-o să acţioneze, după care spală articolul vestimentar și clătește-l în apă rece. Pune-l la uscat.

Bicarbonat de sodiu
Pune 4 linguri de bicarbonat de sodiu într-o cană umplută până la jumătate cu apă. Amestecă ingredientele până se formează o pastă, pe care apoi o întinzi pe pata galbenă de pe tricou sau cămașă. Folosind o periuță de dinți veche, freacă pasta. O mai lași să acționeze încă 60 de minute, după care clătește articolul în apă călduță spre rece.

Amoniac
Poți utiliza, de asemenea, amoniac pentru a îndepărta petele galbene de pe hainele albe. Doar amestecă o jumătate de ceașcă de amoniac cu patru cești de apă. Amestecă cu o lingură și aplică apoi soluția obținută peste pete. Las-o să acționeze 10 minute, după care clătește articolul în apă rece.

Oțet alb
Pune 1 lingură de oțet alb în jumătate de ceașcă de apă. Toarnă soluția peste petele galbene și spală bine haina. Las-o să acționeze o oră, apoi clătește-o în apă rece. Pune-o la uscat. Vei observa că petele galbene vor dispărea.

sursa: clickpentrufemei.ro

loading...
Loading...

Citește și

Utilizări spectaculoase: ce nu ştiai că poţi face cu vodca

Chiar dacă mulţi dintre noi consumă vodcă ocazional, trebuie să ştii că această băutură are …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.