SONDAJ: Vîlceanu îl depășește pe Romanescu la notorietate! Iată cine ocupă primele două locuri!


Este cât se poate de clar că, în ultimii ani, clasa politică din Gorj a oferit suficiente surprize neplăcute, dar, cu toate acestea, câțiva politicieni sunt, încă, apreciați, pentru că au știut să câștige simpatia și încrederea gorjenilor prin acțiunile lor politice sau prin cele din funcțiile publice pe care le ocupă.
Potrivit unui sondaj de opinie, cei mai populari și mai apreciați politicieni sunt doi social-democrați, urmați de doi liberali, toți cu funcții cheie în partid, aleși în poziții de demnitate publică, sau în administrația locală.

Potrivit unor surse politice, un sondaj de opinie realizat recent, la cererea PNL Gorj, îl plasează pe senatorul Florin Cârciumaru, pe primul loc, cu cea mai mare notorietate.
Fost primar al municipiului Tg-Jiu, timp de 16 ani și jumătate, fost lider al PSD Gorj, în ultimii 15 ani, Cârciumaru e apreciat, în primul rând pentru activitatea sa de edil, dar și pentru unele acțiuni, din poziția de senator, care privesc probleme importante ale județului.

Pe locul al doilea, la capitolul notorietate și încredere, s-a clasat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
Conform surselor citate, Popescu este apreciat pentru activitatea pe care o desfășoară, de doi ani și jumătate, de când conduce consiliul județean, dar și pentru perioada în care a fost parlamentar și secretar de stat în Ministerul Economiei.
Pe podium s-a plasat și Dan Vîlceanu, deputat liberal, președinte al PNL Gorj. Potrivit acelorași surse, Vîlceanu a căpătat notorietate și încredere datorită pozițiilor publice tranșante pe care le-a avut cu privire la activitatea Complexului Energetic Oltenia și datorita implicarii în probleme legate de drepturile persoanelor cu handicap și cele ale pensionarilor.
Primarul municipiului Tg-Jiu, Marcel Romanescu, s-a clasat abia locul al patrulea în sondaj, în contextul în care a ocupat, în ultimul deceniu, posturi de deputat, de subprefect al județului Gorj, iar de aproape doi ani este edil al orașului reședință de județ. Conform surselor menționate, scandalurile din Consiliul Local Tg-Jiu, dar și tensiunile din interiorul PNL Gorj, întreținute de Romanescu, i-au dăunat acestuia din punct de vedere al credibilității.
Trebuie precizat că acestea sunt rezultatele doar pe unul din segmentele de interes, care vizează ”notorietatea și încrederea”, dintr-un sondaj mai amplu, realizat la cererea organizație județene a PNL, au precizat surse politice credibile pentru Gorj Domino.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.