SONDAJUL PSD pe Motru. Şeful UATAA, INCLUS. Ce spune Corcoaţă


Administratul special al Uzinei de Agent Termic şi Alimentare cu apă Motru este una din cele şapte persoane care sunt, în această perioadă, sondate pentru desemnarea candidatului la primărie în 2020.

Potrivit unor informații apărute în presa locală, Eugen Corcoață ar fi fost inclus în sondaj alături de viceprimarul Cosmin Morega, fostul senator Ilie Petrescu, directorul Carierei Roșiuța, Constantin David și alte două persoane mai puțin cunoscute, Stelian Vasile, tot din zona minieră și profesorul Eduard Pârvulescu. Eugen Corcoaţă ştie care e profilul candidatului care ar putea recâştiga Primăria Motru în 2020. Şeful UATAA speră ca echipa PSD Motru să rămână unită la alegerile locale de anul viitor. În 2016, cei care voiau să candideze au mers la alte partide, iar voturile s-au risipit. “Am înţeles că şi eu sunt inclus în sondaj. Consider că este un lucru bun. Trebuie remarcat faptul că PSD îşi doreşte foarte mult să recâştige postul de primar. Cred că un semnal bun este şi câştigarea alegerilor europarlamentare la nivel de municipiu Motru. Din punctul meu de vedere, pentru 2020, profilul candidatului care trebuie să răspundă cerinţelor motrenilor, dincolo de faptul că trebuie să fie un bun gospodar, nu ne referim la câte case şi câte maşini avem, cred că trebuie să răspundem imperios la câteva probleme ale motrenilor. Trebuie să stopăm declinul economic al oraşului, trebuie să găsim soluţii, să creştem în calitate serviciile, să ajutăm agenţii economici, pentru că ei sunt cei care menţin şi creează în continuare locuri de muncă şi trebuie să oferim motrenilor mai mult dialog, mai multă conlucrare în consiliul local cu factorii de decizie, pentru că, din punctul acesta de vedere, au suferit foarte mult, s-au pierdut foarte multe proiecte, fonduri. Trebuie o abordare diferită faţă de ceea ce este în momentul de faţă. Important este că, la Motru, trebuie să facem echipă, PSD trebuie să facă echipă, să găsim candidatul pe care şi-l doresc motrenii. Nu este de dorit să se întâmple ce s-a întâmplat în 2016. Ne dorim să fim uniţi, dar vom vedea, pentru că nu ştiu fiecare cum gândeşte. Dar ştiu că politica pe care PSD o promovează la nivelul municipiului Motru este de unitate. Numai aşa putem să câştigăm”, a declarat Eugen Corcoaţă.

Loading...

Citește și

CANDIDEAZĂ Bordușanu la DEPUTAȚI? Ce ANUNȚ face!

Numele secretarului general al PSD Gorj este vehiculat în interiorul organizației județene pentru o candidatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.