Sora doctorului Bololoi a picat la scris! Candidata a obținut nota 2,85 pentru postul de asistent medical Cabinet Pediatrie-Ambulatoriu

a

Camelia Răuț, sora medicului internist Bololoi, nu a reușit să treacă de proba scrisă pentru ocuparea postului de asistent medical Cabinet Pediatrie-Ambulatoriu Integrat de la Spitalul Motru. De altfel, nu numai această candidată a luat o notă rușinoasă la concurs, șase candidate au obținut rezultate cuprinse între 4,87 și 1,10, ruda doctorului obținând nota 2,85, deși era considerată favorită în cursa pentru post.

Șase candidate s-au înscris în cursa pentru postul de asistent debutant, dar pe 8 septembrie la scris, toate au picat concursul. Printre candidatele care au bifat o nereușită s-a aflat și sora medicului internist Beuran, care și-a încercat norocul în două locuri. A luat 28.50 de puncte la scris dar acum se pregătește să-și arate cunoștiințele dobândite și pentru postul de asistent medical debutant Cabinet de Medicină Internă-Compartiment Cronici, Camelia Răuț înscriindu-se pentru ambele posturi scoase la concurs în Spitalul Motru. De altfel, din comisia de concurs a dispărut medicul Vasile Claudiu Bololoi știut fiind faptul că nu putea juriza un concurs la care participa ruda sa de sânge.
Concursul în cauză se organizează acum pentru a treia oară, după ce competiția s-a repetat pentru că, au spus reprezentanții spitalului, candidatele nu ar fi fost suficient de bine pregătite.

Loading...

Citește și

Primarul Pigui, condamnat la 1 an de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei! L-a instigat pe șoferul Primăriei Peștișani să dea declarații false organelor judiciare!

Primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, a fost condamnat, marți, 28 ianuarie a.c., la 1 an …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.