Sorin Boza, noi declarații legate de posibila SCHIMBARE din fruntea CEO


Managerul Complexului Energetic Oltenia este convins că nu poate fi schimbat de la conducerea companiei miniere, pentru că şi-a îndeplinit indicatorii de performanţă.

Informații privind înlocuirea șefului companiei miniere au început să circule din nou după ce, săptămâna trecută, au fost schimbați supraveghetorii Complexului Oltenia. Potrivit unor surse, misiunea noilor membri ai CS este schimbarea lui Sorin Boza. Managerul Complexului Energetic Oltenia spune că, în ciuda încercărilor de a fi înlăturat, nu poate fi schimbat din funcție. Sorin Boza afirmă că nu sunt îndeplinite condițiile legale pentru a fi demis. „Eu am simțit, în ultima perioadă, că se dorește să se ajungă la Directorat. Doar prin Consiliul de Supraveghere poate fi făcută schimbarea. În ceea ce priveşte acel raport al Corpului de Control al Ministerului Energiei există prezumția de nevinovăție. L-am simțit pe șeful Corpului de Control tendențios. Nu a vrut să discute cu noi. Am contestat în instanță metoda prin care a fost făcut acel control. Directoratul poate fi înlocuit pe baza neîndeplinirii indicatorilor de performanță. Ghinion! Indicatorii de performanță pe anii 2017, 2018 și jumătate de an din 2019 sunt îndepliniți. Raportul Corpului de Control este contestat în justiție, fiind la Înalta Curte de Casație și Justiție. Noi, Complexul Energetic Oltenia, am semnalat încălcări grave de metodologie de control. Că vor unii să mă schimbe… Și eu vreau să zbor pe lună, dar trebuie să mai aștept”, a declarat Sorin Boza.

loading...
Loading...

Citește și

81 de hectare de teren forestier, pus sub topor pentru Cariera Roșia! Alte 28 de hectare au aceeași soartă pentru Jilț Sud

Guvernul a decis scoaterea definitivă din fondul forestier a unor terenuri pentru deschiderea şi punerea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: