Soția unui CUNOSCUT om de afaceri gorjean arată SENZAȚIONAL deși abia a născut!


A devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu doar două săptămâni și arată incredibil! Soția cunoscutului afacerist gorjean a fost fotografiată de curând pe stradă într-o ținută sport în care arăta de senzație, scriu reporterii click.

Valentina Pelinel (38 ani) a născut singură, după ce soţul ei, Cristi Borcea (47 ani) a fost iar încarcerat la începutul lunii februarie. Verdictul de 5 ani de puşcărie a fost dat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar decizia este definitivă. În acest timp, Valentina Pelinel îşi vede mai departe de viaţă şi încearcă să fie pentru cei trei copii ai ei şi ai lui Cristi Borcea şi mamă, şi tată. Fotoreporterii Click! au surprins-o când a mers la buna ei prietenă şi antrenoare Luminiţa Nicolescu, pentru a face sport şi yoga, scrie sursa mai sus menționată.


Loading...

Citește și

SEXY blondă din Gorj s-a căsătorit, IERI, în mare SECRET cu iubitul milionar!

Frumoasa blondă originară din Gorj devenită cunoscută în showbiz ca „Mama Natură” a făcut ieri …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.