Soția unui CUNOSCUT târgujian, desemnată una dintre cele mai bine ÎMBRĂCATE vedete

Ani la rând a fost criticată de modul în care se îmbracă așa că s-a văzut nevoită să își angajeze un stilist. Acesta s-a ocupat de fiecare apariție a ei, iar de atunci Andra, soția lui Cătălin Măruță, apare extrem de des la rubrica „bine îmbrăcate” a revistelor de modă.

Weekend-ul trecut, Andra și Cătălin Măruță au fost din nou nași, de această data i-au cununat pe cântărețul What’s up și iubita lui Simina. Andra a purtat o rochie lungă neagră extrem de apreciată de către criticii de modă. „O alternativă inspirată şi actuală, mai ales în contextul unui eveniment unde 95% dintre personaje vor să pară desprinse dintr-un basm. Această reinterpretare de inspiraţie „Sicilian widow” este corect accesorizată şi proporţionează corpul astfel incât Andra pare cu 10 cm mai înaltă, dând astfel naştere unui personaj în perfectă armonie cu stilul şi tipologia artistei. Rochia cu siguranţă şi-a meritat investiţia în cazul de faţă deoarece rezultatul este unul pe măsură”, a spus Cătălin Vălean, designer vestimentar, director de creaţie și consultant de imagine al revistei „Verdict”.

loading...
Loading...

Citește și

Un alt drum judeţean va fi reabilitat

La începutul săpămânii trecute, consilierii judeţeni au aprobat proiectul de hotărâre privind reabilitarea Drumului Judeţean …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.