Spații administrative noi pentru societățile din subordinea Consiliului Local Turceni


Mai multe societăți subordonate Consiliului Local din Turceni vor avea parte de noi sedii administrative. Este vorba de S.C TurceniSal S.R.L, A.P.I.A, Serviciul Public Turceni și Apa Regio, care vor funcționa în curând la parterului blocului 35 din oraș. În acest fel va fi facilitat accesul cetățenilor la serviciile publice și va creștere calitatea serviciilor.

„Lucrăm la reabilitarea parterului blocului 35 pentru crearea de noi spații administrative. Acestea vor deservi S.C TurceniSal S.R.L, A.P.I.A, Serviciul Public Turceni și Apa Regio și constau în compartimentare, refacerea instalației electrice, hidroizolație, zugrăveli, pardoseală nouă și dotare cu uși din PVC. Amplasarea acestora în aceeași clădire va facilita accesul la serviciile publice, cât și creșterea calității serviciilor, ai căror principali beneficiari vor fi locuitorii orașului Turceni”, a anunțat edilul din Turceni, Cristina Cilibiu.


Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.