Spectacol de muzică populară ASTĂZI la Târgu Jiu! Intrarea LIBERĂ!


Școala Populară de Artă din Târgu Jiu lansează invitația de participare la Spectacolul de Gală oferit de Ansamblul Folcloric ″Maria Lătărețu″, în cadrul Festivalului Concurs al Cântecului Popular Românesc ″Maria Lătărețu″, ediția XXV, marți, 6 noiembrie, începând cu ora 20:30 în cadrul Hotelului Brâncuși din Târgu Jiu.

Atmosfera va fi întreţinută de profesorii scolii noastre: Ştefan Popescu, Ion Drăgan, Carmen Sarcină, Elena Balan, Nicoleta Lătărețu, Sofia Pleșu Munteanu, Maria Corlan Mischie, Raluca Ghișe Căpitănescu, Ciprian Tapotă, Diana Popescu, și de cei mai pregătiți cursanți ai instituției, care au în spate un palmares impresionant de trofee câştigate în cadrul mai multor festivaluri şi concursuri.
Acompaniamentul muzical va fi asigurat de orchestra Ansamblului Folcloric ″Maria Lătărețu″, dirijor Constantin Argint.
În cadrul acestui spectacol vor mai susține recitaluri: Grupul ″Măriile Gorjului″ al Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, sub îndrumarea prof. Camelia Argint, și Grupul de naiști ″Jiana″, coordonat de profesorii Ciprian și Ștefan Popescu.
De asemenea, formația de dansuri populare a Școlii Populare de Artă Târgu Jiu ″Juniorii Doinei Gorjului″, coregraf Valeriu Saraolu, va oferi un program artistic deosebit.
Seara se va încheia cu un spectacol extraordinar al Ansamblului Folcloric ″Mara″, al Centrului Cultural Sighetu Marmației. Prezența ansamblului și programul de excepție pe care acesta îl vor prezenta va face cinste și bucurie gorjenilor. Intrarea este liberă.

loading...
Loading...

Citește și

Modificări la Bacalaureat pentru elevii de la liceele vocaționale sau tehnice

Elevii care urmează licee vocaționale sau tehnice ar putea susține examenul de Bacalaureat la o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: