SPERANŢE pentru PRIMARI. CÂND va fi făcută următoarea RECTIFICARE BUGETARĂ


Preşedinele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, speră ca, în luna noiembrie, Guvenul să facă cea de-a doua rectificare bugetară din acest an.

Până când autorităţile publice locale vor primi fonduri pe final pe an pentru asigurarea funcţionăriişi a cofinanţărilor, Guvernul a alocat în judeţ sume pentru Direcţia Generală pentru Protecţia Copilului. Gorjului i-a fost repartizată suma de 5 milioane 700 de mii de lei. Cosmin Popescu spune că acești bani se vor folosi pentru asigurarea hrănii pacienților și achitările lefurilor angajaților DGASPC pe lunile noiembrie și decembrie. Președintele Consiliului Județean e optimist că, în noiembire, Guvernul va face cea de-a doua rectificare și vor fi alocate fonduri în teritoriu și pentru asigurarea funcționării primăriilor și a cofinanțărilor la proiectele europene. “Am discutat cu președintele ANAF. Încasările sunt record pe luna iulie, cele mai mari din 1990 până acum. Sperăm să fie redistribuite în teritoriu în luna noiembrie pentru asigurarea funcționării primăriilor și a cofinanțării proiectelor pe PNDL”, a declarat președintele Consiliului Județean. Cosmin Popescu așteaptă ca și Consiliului Județean să-i fie repartizate sume de bani la cea de-a doua rectificare bugetară. La prima împărțire, în dreptul CJ Gorj, a fost trecută cifra ZERO.

loading...
Loading...

Citește și

Cosmin Morega, despre SONDAJUL PSD pentru desemnarea CANDIDATULUI la Primăria Motru

Viceprimarul social-democrat este convins că primarul liberal Gigel Jianu poate fi învins, în 2020, de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: