duminică , 20 octombrie 2019 - 6:43

Spitalul Bumbești-Jiu, gata să plătească peste 270.000 de lei pe hrana bolnavilor! Dar cui?


Hrana pe patru luni, necesară pentru pacienții Spitalului Bumbești-Jiu, le-a impus autorităților medicale scoaterea acestui serviciu la licitație pe data de 15 martie. Unitatea medicală este dispusă să plătească unei firme pentru acest serviciu, din venituri proprii, o sumă cuprinsă între 181.839,44 și 272.759,16 lei. Nici în anii trecuții, ofertanții nu s-au prea înghesuit pentru a prinde contractul valabil patru luni.

Bolnavii internaţi în spitalele din subordinea Ministerului Sănătăţii sunt trataţi în bătaie de joc inclusiv când vine vorba de mâncarea pe care o primesc. Cele trei mese servite acestora, zilnic, sunt în valoare de 10 lei. Toate. Tocmai de aceea, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, spunea anul trecut, că trebuie majorate alocaţiile de hrană. „La spitalele Ministerului Sănătăţii, tarifele acestea sunt fixe. Aici avem probleme şi încercăm să găsim soluţii pentru că tarifele sunt foarte mici”, a declarat şefa de la Sănătate.
Din cauza prețului scăzut, mâncarea este slabă calitativ și cantitav, iar agenții economici care ar putea asigura aceste produse nu o fac.
Spitalul Bumbești-Jiu așteaptă să găsească acest agent economic care să asigure hrana pacienților cu 1 mai 2019.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: