duminică , 16 februarie 2020 - 21:00

Spitalul de la Dobrița ANGAJEAZĂ MANAGER!


Consiliul de Administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” – comuna Runcu organizează în perioada 01.02.2018-28.03.2018, la sediul unității sanitare publice din com. Runcu, jud. Gorj, concurs pentru ocuparea funcției de manager, persoană fizică, la Spitalul Pneumoftiziologie ,,Tudor Vladimirescu” – comuna Runcu.

Etapele concursului se împart astfel: etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite prin anunțul de concurs, etapă eliminator și etapa de susținere și evaluare a proiectului de management. Potențialii condidații intersesați vor putea efectua, în data de 15.02.2018 ora 9.00, o vizită în cadrul unității sanitare publice sub îndrumarea directorului medical al spitalului pentru a se informa cu privire la problemele de la faţa locului. Cu ocazia vizitei se va asigura tratamentul egal şi nediscriminatoriu al tuturor candidaţilor. Tema proiectului de management este la alegerea candidatului din următoarea listă de 5 teme, care va fi adaptată la problemele Spitalului de Pneumoftiziologie ,,Tudor Vladimirescu” – comuna Runcu:
a) planificarea şi organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului;
b) siguranţa şi satisfacţia pacientului;
c) managementul calităţii serviciilor medicale;
d) managementul resurselor umane;
e) îmbunătățirea structurii și organizării spitalului, în vederea eficientizării activităţilor.
Proiectul se realizează individual de către candidat şi se dezvoltă într-un volum de maximum 20 pagini, tehnoredactate pe calculator, cu caractere Times New Roman, mărimea 12, spaţiere la un rând. Mai multe detalii găsiți accesând acest link: http://posturi.gov.ro/post/manager-persoana-fizica-consiliul-de-administratie-al-spitalului-de-pneumoftiziologie-tudor-vladimirescu-comuna-runcu-gorj/

Loading...

Citește și

Sute de locuri de muncă în Spania, la cules de fructe roșii! ANUNȚUL făcut de AJOFM Gorj

Reprezentanții Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj promovează sute de locuri de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.