Stângăcii, marca Direcția Publică: Geam spart la un autoturism, mașini înverzite, copaci toaletați prin tăierea vârfului


Mai mulți cetățeni din municipiul Motru au ridicat pe rețelele de socializare mai multe probleme ce le-au fost create de angajați ai Direcției Publice Motru. Este vorba despre distrugerea gemului unei mașini, despre înverzirea autovehiculelor la tăierea ierbii de lângă parcări și chiar de toaletarea copacilor din oraș prin tăierea pur și simplu a vârfului arborelui.

Un cetățean a arătat chiar că toaletarea aiuristică a copacului din fața blocului său a dus la uscarea întregului arbore. Omul este revoltat și spune că cei vinovați nici nu realizează cât de importanți sun arborii în orașe pentru reglarea microclimatului urban, pentru reținerea prafului, a noxelor de la automobile.
La finalul săptămânii trecute, salariații Direcției Publice au dat-o iar cu stângul în dreptul. Din greșeală au spart geamul unei mașini și un înverzit mai multe autoturisme aflate în parcări. Ci afectați au cerut explicații și chiar repararea daunelor.
Direcția Publică Motru are printre atribuții: colectarea gunoiului, toaletarea spațiilor verzi, dezinsecția, administrarea ștrandului, strângerea câinilor comunitari și alte atribuții ce vizează gospodărirea orașului în baza deciziilor Primăriei Motru. la finalul săptămânii trecute, conducerea primăriei a băgat în ședință atât AGA cât și CA-ul Direcției Publice Motru pentru a se discuta tarifele aplicate de acest organism dar și situația economică a primăriei care îi datorează o mare sumă de bani pentru serviciile prestate comunității.

loading...
Loading...

Citește și

O anumită categorie de gorjeni își primesc banii înapoi pe contribuția la sănătate. Vezi motivul și de când pot fi restituite sumele de bani

Veste importantă pentru gorjeni. Dacă ai plătit contribuţia la sănătate pentru anii 2015-2017 trebuie să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: