duminică , 15 decembrie 2019 - 20:30

Stație cu aerisire pentru minerii și elevii din Horăști!


Părinți ai școlarilor și preșcolarilor din Motru au solicitat primăriei, în scris, verbal dar și pe rețelele de socializare, repararea stației de autobuz din Horăști, în timp ce un grup de părinți din zona Însurăței au cerut montarea unei stații în zonă. Aparținătorii arată că stația existentă în Horăști este într-o stare deplorabilă, supărarea fiind mare că în campania pentru prezidențiale edilul orașului a fost prezent în zonă de mai multe ori fără să-l deranjeze în ce stare este stația, în care stau dimineața, la prânz și seara așteptând mijlocul de transport înspre și dinspre oraș.

Stația de autobuz din Horăști este cu aerisire la spate ca să nu spunem că e cu pantalonii rupți în fund, asta deși repararea nu ar depăși 500 de lei, dacă ar exista respect și bunăvoință față de copii și de cetățenii navetiști, mare parte mineri. Deși Gigel Jianu este inginer din minerit, fost coleg de muncă cu părinții acestor copii, iar respectivii i-au dat votul în 2016, edilul nu s-a dat peste cap să le ofere condiții, chiar dacă a văzut stația în campanie.
De altfel, luni, câțiva elevi navetiști au încercat ei să ,,repare,, stația, fiind filmați de un trecător.
Alți părinți din Însurăței doresc montarea unei stații de autobuz, copiilor lor așteptând în frig mijloacele de transport. La Însurăței situație este gravă deoarece în zonă nu sunt trotuare, copii merg pe jos un kilometru pentru a ajunge la stația de la intersecția cu Leurda.
Dar solicitările acestora au rămas la mapă de câteva luni, niciun salariat nefiind trimis să rezolve problema pentru copii orașului.
Astfel de situații sunt și la Roșiuța și Ploștina unde stațiile sunt deteriorate, iarba nu e tăiată.


loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: