ȘTIU cine a CĂPUȘAT CEO. Vezi cine-s VINOVAȚII!

ceo1

Cei doi lideri sindicali au văzut diferit declarațiile președintelui României, Klaus Iohannis, legate de Complexul Energetic Oltenia făcute, vineri, la Târgu-Jiu.

Șeful statutului a dat asigurări, în cadrul unei dezbateri organizate la Prefectura Gorj sub titulatura „România puternică: viziune politică și servicii publice în slujba cetățeanului”, că CE Oltenia va avea viitor. Printre altele, Klaus Iohannis a precizat că cel mai mare producător de energie pe bază de cărbune din România are specialiști foarte buni, dar și firme care-l căpușează. Constantin Mitrescu a rămas cu o impresie bună după vizita lui Klaus Iohannis. Vicepreședintele FNME crede că președintele s-a referit la la Dan Șova și Victor Ponta când a vorbit de căpușarea Complexului Energetic Oltenia. “Referitor la ce a spus președintele, am rămas cu o impresie bună, mai ales că răspunsul a spus că singura soluție ca CEO, și ceilalți producători de energie din România, să devină puternici, este un mix energetic. Nu s-a întâmplat nimic concret până acum, dar cu cât vorbesc mai mulți și cu atât mai mult seful statului, cred că cu atât sunt șanse de a se realiza. Faptul că președintele a spus că CEO are un viitor nu este o garanție până nu se realizează aceste mixuri energetice. Nu pot să știu la ce firme s-a referit președintele. Probabil, are informații mai multe”, a declarat liderul sindical din zona Rovinari.

„Iohannis a venit în campanie electorală”

Constantin Crețan nu crede în declarațiile făcute de președintele României legate de viitorul CE Oltenia. Liderul Sindicatului Lignitul Oltenia este de părere că șeful statului a făcut referire la contractele pe care le-ar fi avut Alina Gorghiu cu CEO atunci când a vorbit de căpușarea companiei miniere de la Târgu-Jiu. „Nu-l cred pe președinte că CEO va avea un viitor pentru că inclusiv în strategia națională și în programul lui pe care l-a avut ca președinte se orienta către regenerabile și vorbea despre dispariția energiei pe cărbune. E în campanie electorală. Atât el, cât și Cioloș. Spun asta pentru că nu am încredere într-un președinte care nu spune adevărul. Probabil, s-o fi referit la Alina Gorghiu, când a vorbit de firmele care au căpușat CEO. A venit în campanie electorală. A sperat că va culege roadele, dar nu i-a ieșit pasența încât să câștige electoratul în Gorj, pentru că oamenii nu mai au încredere în politicieni. Sunt dezamăgit complet. A venit pentru a face campanie electorală braț la braț cu cel mai slab premier, Cioloș, impus de Fondul Monetar Internațional. S-a prezentat în Gorj să discute despre evenimentele din 1916 numai pentru a face propagandă electorală, pentru că în anii trecuți nu s-a dat importanță acestui eveniment. Niciun politician nu a dat importanță până acum”, a comentat Constantin Crețan.

loading…loading...
Loading...

Citește și

Ce îi transmite Iriza lui Iordache! Cu cine să discute PROBLEMLE din ALIANŢA PSD-ALDE

Senatorul PSD Scarlat Iriza îl trimite pe vicepreşedintele ALDE Gorj, Ion Iordache, să discute cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.