Strănepoata Ecaterinei Teodoroiu, „dezamăgită de tot spectacolul ieftin desfășurat la mausoleul din centru”


Aurora Luminița, strănepoata Ecaterinei Teodoroiu, a postat, miercuri, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care își exprimă nemulțumirea față de faptul că ”urmașii eroinei de la Jiu nu sunt invitați niciodată la manifestările desfășurate de autorități”.

„Eu, strănepoata Cătălinei Toderoiu, sunt profund dezamăgită de tot spectacolul ieftin ce s-a desfășurat la mausoleul din centru. Urmașii Cătălinei nu sunt invitați niciodată la manifestările desfășurate de autoritățile locale, probabil cred că suntem ciumați sau nu suntem demni de eroină. Aș vrea să vă întreb: Voi sunteți demni de numele Ecaterinei? La slujba de pomenire voi trebuia sa fiți acolo sau familia? Credeam că, schimbându-se oamenii din conducerea locală și județeană, se va vrea ca lucrurile să meargă bine și la noi în județ, dar nu, nu se vrea. Mă doare să văd că strămoșii noștri au luptat și au murit degeaba”, a scris Aurora Luminița, pe rețeaua de socializare.

Ieri, Consiliul Judeţean Gorj a comemorat 101 de ani de la moartea Eroinei de la Jiu, Ecaterina Teodoroiu. Manifestările s-au încheiat prin depunerea de coroane cu flori la Mausoleul Ecaterinei Teodoroiu din Piaţa Prefecturii, precum şi defilarea Gărzii de Onoare.

Loading...

Citește și

DECIZIE! S-au închis școlile la Prigoria!

Prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan, a anunțat, joi, că s-a luat decizia, la nivelul Comitetului …

Un comentariu

  1. Stimata doamna,
    in viziunea dumneavoastra cum ati fi dorit sa se desfasoare aceasta activitate? si altceva mai doresc sa va intreb: ce v-a impiedecat pe dvs. sau pe ceilalti urmasi, sa ii faceti Eroinei de la Jiu un parastas de aducere aminte, sau ati dorit sa fiti in primplanul presei, sau al politicii? Dumnezeu este mare si are loc pentru toti in gradina sa, nu cred ca este si cazul dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.