STUDENTĂ din Motru, HĂRȚUITĂ de un AVOCAT: „Mi-a luat mâna ca să mi-o pună în zona lui intimă. A vrut să-mi dea cămașa jos”


O tânără din Gorj a povestit, la un post național de televiziune, cum a fost hărțuită sexual de un cunoscut avocat, care realizează o emisiune de profil la o televiziune. Studentă la jurnalism, Andreea a participat la o selecție pentru ocuparea unui post de prezentator de știri și așa l-a cunoscut pe avocatul vedetă de televiziune. Din momentul în care a văzut-o acesta a dezvoltat o pasiune pentru tânăra gorjeancă și a ajuns în postura de a-i face avansuri, inițial, iar la una din întâlniri chiar a agresat-o sexual, potrivit spuselor acesteia.

Andreea Gabriela este din Motru, are 21 de ani și urmează cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București. Visul tinerei, acela de a deveni jurnalist, era pe cale să se împlinească în momentul în care a fost selectată la un concurs la care a participat pentru ocuparea unui post de prezentator de știri la o televiziune din Capitală, numai că, întâlnirea cu realizatorul emisiunii cu profil juridic, în cadrul căreia era inserat buletinul de știri, a aruncat-o pe gorjeancă într-un coșmar.

Andreea a povestit, la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena1, detalii din timpul întâlnirilor cu avocatul-jurnalist. ”A început să-mi spună că a făcut o pasiune pentru mine, că el mă place, că ar vrea să am o relație cu el. Este un domn în vârstă de 45 de ani. (…) Inițial a încercat cu vorbă bună, iar ulterior mi-a propus o sumă de bani. M-a rugat să mergem împreună la un mall din Capitală ca să-mi cumpere el ținuta pentru joi, ziua în care urma să merg să dau proba de prompter. Am refuzat. Atunci nu s-a întâmplat nimic”, a mărturisit tânăra.

Acesta era unul din primele episoade ale întâlnirilor pe care le-a avut cu avocatul, cel care urma s-o prezinte unei comisii pentru a susține o probă în vederea ocupării postului de prezentator.
”Ulterior când am ajuns din nou la el în birou mi-a zis că nu-mi poate oferi acel job având în vedere că nu am acel nivel mai mult decât conversațional de engleză și că eu trebuie să am o relație intimă cu dumnealui ca să-mi ofere acel job. Eu am o înregistrare cu el și toate mesajele”, a afirmat Andreea.

Tânăra motreancă a povestit că avocatul a devenit insistent și chiar a agresat-o sexual la una din ultimele întâlniri pe care a avut-o cu acesta.

”A vrut să-mi dea cămașa jos, să mă sărute, s-a așezat lângă mine să mă sărute pe genunchi, să mă sărute pe buze, a tras de mine. Nu a vrut să mă lase să plec, a tras draperiile, ușa nu a închis-o. Nici nu puteam să țip pentru că eram singuri în firmă și nu ne-ar fi auzit nimeni. Mi-a luat mâna ca să mi-o pună în zona lui intimă”, a mai susținut Andreea.
Tânăra de 21 de ani a precizat că va depune plângere la organele judiciare împotriva avocatului.

 

Citește și:

Tânăra din Motru care face RAVAGII pe internet! Cum pozează bruneta și ce vrea să DEVINĂ!

loading...
Loading...

Citește și

N-ai mai auzit așa ceva! Primarul Ianăși de la Vladimir, reținut de polițiștii SICE! Ce a făcut cu lucrările la un pod din comună, l-ar face invidios pe scenaristul serialului ”Las Fierbinți”

Primarul comunei Vladimir, Ion Ianăși, a ajuns, marți, după gratii, pentru 24 de ore, în …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.