STUDENTĂ din Motru, HĂRȚUITĂ de un AVOCAT: „Mi-a luat mâna ca să mi-o pună în zona lui intimă. A vrut să-mi dea cămașa jos”


O tânără din Gorj a povestit, la un post național de televiziune, cum a fost hărțuită sexual de un cunoscut avocat, care realizează o emisiune de profil la o televiziune. Studentă la jurnalism, Andreea a participat la o selecție pentru ocuparea unui post de prezentator de știri și așa l-a cunoscut pe avocatul vedetă de televiziune. Din momentul în care a văzut-o acesta a dezvoltat o pasiune pentru tânăra gorjeancă și a ajuns în postura de a-i face avansuri, inițial, iar la una din întâlniri chiar a agresat-o sexual, potrivit spuselor acesteia.

Andreea Gabriela este din Motru, are 21 de ani și urmează cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București. Visul tinerei, acela de a deveni jurnalist, era pe cale să se împlinească în momentul în care a fost selectată la un concurs la care a participat pentru ocuparea unui post de prezentator de știri la o televiziune din Capitală, numai că, întâlnirea cu realizatorul emisiunii cu profil juridic, în cadrul căreia era inserat buletinul de știri, a aruncat-o pe gorjeancă într-un coșmar.

Andreea a povestit, la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena1, detalii din timpul întâlnirilor cu avocatul-jurnalist. ”A început să-mi spună că a făcut o pasiune pentru mine, că el mă place, că ar vrea să am o relație cu el. Este un domn în vârstă de 45 de ani. (…) Inițial a încercat cu vorbă bună, iar ulterior mi-a propus o sumă de bani. M-a rugat să mergem împreună la un mall din Capitală ca să-mi cumpere el ținuta pentru joi, ziua în care urma să merg să dau proba de prompter. Am refuzat. Atunci nu s-a întâmplat nimic”, a mărturisit tânăra.

Acesta era unul din primele episoade ale întâlnirilor pe care le-a avut cu avocatul, cel care urma s-o prezinte unei comisii pentru a susține o probă în vederea ocupării postului de prezentator.
”Ulterior când am ajuns din nou la el în birou mi-a zis că nu-mi poate oferi acel job având în vedere că nu am acel nivel mai mult decât conversațional de engleză și că eu trebuie să am o relație intimă cu dumnealui ca să-mi ofere acel job. Eu am o înregistrare cu el și toate mesajele”, a afirmat Andreea.

Tânăra motreancă a povestit că avocatul a devenit insistent și chiar a agresat-o sexual la una din ultimele întâlniri pe care a avut-o cu acesta.

”A vrut să-mi dea cămașa jos, să mă sărute, s-a așezat lângă mine să mă sărute pe genunchi, să mă sărute pe buze, a tras de mine. Nu a vrut să mă lase să plec, a tras draperiile, ușa nu a închis-o. Nici nu puteam să țip pentru că eram singuri în firmă și nu ne-ar fi auzit nimeni. Mi-a luat mâna ca să mi-o pună în zona lui intimă”, a mai susținut Andreea.
Tânăra de 21 de ani a precizat că va depune plângere la organele judiciare împotriva avocatului.

 

Citește și:

Tânăra din Motru care face RAVAGII pe internet! Cum pozează bruneta și ce vrea să DEVINĂ!

loading...
Loading...

Citește și

Feurdean susține astăzi la Camera Deputaților reducerea vârstei de pensionare și a stagiului de cotizare în minerit și energie!

Ioan Feurdean, secretarul Sindicatului Solidaritatea 2013 din cadrul Carierei Lupoaia, a fost delagat să reprezinte …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodată site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.