Studențiada, la Târgu Jiu

Studenti

Cea de-a VIII-a ediție a Studențiadei debutează și la Târgu Jiu. În perioada 28 octombrie-3 noiembrie, 14 centre universitare din România vor lua parte la acest eveniment. Studenții vor participa la evenimente din sectoare precum educație, mediu, cultură, sport, dezvoltare personală, sănătate, voluntariat sau antreprenoriat social.

În perioada 28 octombrie-3 noiembrie, studenții din cele 14 centre universitare participante vor avea parte de o serie de activități inedite, care au rolul de a-i ajuta să deprindă competenţe necesare dezvoltării individuale si să sublinieze rolul important pe care tinerii îl au ca cetăţeni, oferindu-le şansa de a se cunoaşte, de a interacţiona şi de a se implica în proiecte comune, în vederea consolidării ideii de apartenenţă la spaţiul comunitar.
Studențiada este unul dintre cele mai mari evenimente studențești din România. Anul acesta, 14 centre universitare din Bucureşti, Iaşi, Craiova, Timişoara, Reşița, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Petroşani, Galaţi, Constanţa, Braşov, Ploieşti, Piteşti și Bacău vor participa la evenimentul organizat de Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR).
Pe tot parcursul acestei săptămâni, Liga Studenților din Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu organizează pentru studenţii universităţii o serie de competiţii sportive (campionat de fotbal, volei, baschet, tenis de masă, tenis de câmp), activităţi culturale, training-uri pe diverse teme de actualitate, campanie de donare de sânge, petreceri, concert și multe alte activități. Astăzi, începând cu orele 10.00, studenții gorjeni vor putea participa la campionatul de volei, de baschet, de tenis de masa și de tenis de câmp care se vor desfășura în Complexul Studenţesc Debarcader, Str. Tineretului, nr.1, Târgu Jiu, iar începând cu orele 21, vor putea participa la Halloween Party, care se va desfășura în unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Târgu Jiu.
De astfel de activități interactive, studenții vor avea parte și pe parcursul următoarelor zile, până pe data de 3 noiembrie.

loading...
Loading...

Citește și

Petrecerea prețurilor tăiate la Shopping City Târgu Jiu

Târgu Jiu 16 ianuarie 2020 – Shopping City Târgu Jiu deschide sezonul reducerilor cu un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.