Studenţii din cadrul UCB organizează a treia ediție a Galei Tinerilor

„Gala tinerilor” organizată de Liga Studenţilor din UCB va avea loc în data de 14 iunie 2019. Evenimentul ajuns la cea de-a III-a ediție are același scop și devine un eveniment important și cu tradiție pentru tinerii din județul Gorj, pentru a le arăta susținerea faţă de ei. De această dată, prin cadrul evenimentului se dorește promovarea și informarea tinerilor cu privire la marele sculptor gorjean, Constantin Brâncuși.
Evenimentul este organizat de Liga Studenţilor din UCB în parteneriat cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, Consiliul Județean al Elevilor Gorj și se adresează tinerilor merituoși ai judeţului Gorj, cei care s-au remarcat prin rezultate excepționale şcolare, științifice sau profesionale.
Evenimentul se va desfăşura la Campusul Stdenţesc din Debarcader.
Gala tinerilor a demarat în anul 2017, când s-a dorit a se celebra 15 ani de activitate ai organizației Liga Studenţilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi”.
Au fost premiați zeci de studenți și elevi olimpici, care au câștigat premii la olimpiade și concursuri naționale, elevi voluntari din cadrul Consiliilor Școlare ale Elevilor, voluntari din cadrul organizațiilor de tineret din județul Gorj, cei mai activi voluntari din cadrul Ligii Studenţilor din UCB, dar și președinții Ligii Studenților care au activat de-a lungul anilor.

Loading...

Citește și

Încă trei universități după UCB au luat măsuri contra coronavirus, suspendând cursurile! Carantină impusă studenților veniți din străinătate

Având în vedere actualul context epidemiologic, Ministerul Educaţiei şi Cercetării face noi precizări anunțând, luni, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.