sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 23:06

Sume enorme pentru ecologizarea CEO

seminar-Garda-de-Mediu-(1)

Garda de Mediu, împreună cu reprezentanţii CEO, au organizat un seminar despre problemele de minerit şi energie, dar şi despre impactul acestora asupra activităţii din judeţul Gorj. Directorul de la Garda de Mediu a declarat că în judeţul Gorj s-au investit sume foarte mari pentru ecologizarea activităţii miniere.

termo-rovinari-turn

Gheorghe Sanda, directorul Gărzii de Mediu, a mai spus că speră să se rezolve toate problemele din CEO privind protecţia mediului, în special cele care intră sub influenţa directivelor UE pentru că nerespectarea legislaţiilor europene poate să demareze procedura de infringement asupra României. “Împreună cu CEO, organizăm un seminar pe probleme de minerit, impactul acestora activităţi miniere în judeţul Gorj. Dat fiind faptul că suntem unicul judeţ din ţară cu o activitate minieră atât de laborioasă şi de aici şi problemele de mediu care au existat şi care din păcate vor mai exista… Ţin să anunţ că, în domeniul activităţii miniere, cât şi de producere a energiei, activitate ulterioară activităţii de extracţie a cărbunelui, în judeţul Gorj s-au investit sume enorme privind ecologizarea, comparativ cu alte judeţe din ţară. Dar mai sunt multe probleme de rezolvat, prin urmare, ne vom apleca asupra celor care intră direct sub influenţa directivelor UE, cunoscându-se faptul că orice nerespectare a unor directive europene poate să declanşeze procedura de infringement asupra României”, a declarat Gheorghe Sanda.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: