SUPĂRARE între LIDERII din FNME


Manu Tomescu îi transmite lui Dan Pâvulescu că angajații Termocentralei Rovinari beneficiază de condiții deosebite pentru că liderii sindicali din unitate s-a zbătut pentru acest drept.

Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari s-a arătat deranjat că liderul FNME a declarat, săptămâna trecută, că, în acest moment, principala problemă din cadrul CEO este că angajații Termocentralei Rovinari beneficiază de condiții deosebite, în vreme ce colegii din celelalte trei termocentrale, Turceni, Craiova și Ișalnița, nu au acest drept. “Trebuia să spună de ce s-a pierdut grupa de muncă la Turceni, Craiova și Ișalnița. Acest drept nu se putea pierde fără complicitatea sindicatelor din acele unități. Ştie cât am luptat noi la Rovinari să nu pierdem grupa, am organizat şi proteste. Dumnealui e demult lider de sindicat, era vicepreşedinte al federaţiei, ştie aceste lucruri. Asta aş fi aşteptat să spună domnul preşedinte, nu să ne arate cu degetul în mod ostentativ că noi avem grupă şi ceilalţi, nu. M-a deranjat declaraţia făcută de domnul preşedinte”, a declarat Tomescu.

Loading...

Citește și

Jandarmul din Țicleni nu este singurul dispărut din zona Complexului Studențesc din Timișoara! De negăsit, la exact două luni distanță, este și un student din Hunedoara

Mădălin Ionuț Nisipeanu din Țicleni, jandarm la Gruparea Mobilă din Timișoara, dar și Sandu Vasile …

2 comentarii

  1. interesul poarta fesul

    Ehe Tomescule si tu ai stat cu degetul permanent indreptat catre palmasi daca ai avea facilitatile lui Parvulescu din partea administratiei.Se vede si de pe luna ca Parvulescu e vasalul administratiei ,el nu mai vrea nimic de la administratie pentru palmasii care ii platesc cotizatie si ii dau lui putere.Si apoi sti foarte bine ca toate drepturile pierdute de angajatii CEO sunt din vina liderilor de sindicat.Bine ca mai sunteti voi cativa vicelideri care mai reactionati ca liderii sunt foarte multumiti, ei nu mai vor nimic de la administratie pentru angajati,vor doar pentru ei.Daca le este lor bine de restul nu le pasa ……….

    • Acesti asa-zisi „afacero-lideri” in colaborare cu „oameni” cu studii manageriale din conducerea CEO nu mai au nevoie nici de indeminizatie si nici de salariu …. Au microbuze, trucker-re si alte utilaje inchiriate in CEO care le produc profit de zeci de mii de lei lunar. Bietii muncitori din productie se chinuie sa mentina utilajele in functiune fara materiale de minima necesitate, riscandu-si uneori chiar viata sa poata duce o bucata de paine amarata copiilor acasa, iar cei mai de sus se plimba in masini „bengoase” de lux punand la cale „hoteste” sa mai taie din veniturile si asa mici ale celor amarati, precum in singtagma: „sa lovesti in boul care trage la jug” ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.