duminică , 20 octombrie 2019 - 11:39

Super distracție în Poiana Narciselor. Vezi ce se va întâmpla ACOLO!

raliu-narciseÎn perioada 7 și 8 mai la Baza Sportivă de Autocross din Târgu-Jiu, cartierul Preajba se va desfăşura competiţia sportivă „Cupa Narciselor la Rallycross” ce punctează pentru etapa I din Campionatul National de Rallycross.

Competiţia este organizată de clubul sportiv ACS RAIDERI în colaborare cu ACS AUTOCOREX şi cu sprijinul Primăriei Târgu Jiu. La acest eveniment sunt aşteptaţi un număr de 30 sportivi licenţiaţi juniori și seniori din România, care vor participa la 10 clase de specialitate rallycross/autocross cu autoturisme şi maşini buggy. „Competiţiile de rallycross şi autocross buggy sunt foarte spectaculoase deoarece participă mai multe maşini în acelaşi timp pe un circuit cu suprafaţă de macadam. Duminică, 8 mai, în pauza dintre manşe se va organiza o tombolă, iar cei 10 câştigători vor simţi senzaţia dintr-o maşină de rallycross sau buggy, după festivitatea de premiere”, au spus organizatorii.

loading...
Loading...

Citește și

Tragedie fără margini! O tânără din Țicleni a murit la câteva ore după ce a născut prin cezariană! Mesajul emoționant al soțului ei

O tânără de 21 de ani, din Țicleni, a murit, miercuri seara, la o unitate …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: