SUPER show la Balul Bobocilor CNTV Târgu Jiu! Uite cât de frumoasă este MISS BOBOC și ce SPUNE despre experiența trăită în CONCURS!


Balul Bobocilor Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” 2018 s-a încheiat vineri seară cu un super show oferit de Alex Velea și invitatul său Lino Golden, dar și de cele zece cupluri înscrise în concurs. Câștigătoarea titlului de Miss Boboc CNTV 2018 se numește Estera Motocu are 15 ani și studiază bio-chimia în cadrul colegiului.

Câștigătorul titlului de Mister i-a revenit lui Marian Filip care studiază în cadrul profilului de matematică-informatică. „Am muncit foarte mult pentru acest concurs timp de câteva săptămâni însă suportul colegilor, organizatorilor, clasei, familiei a contat foarte mult. Experiența trăită a merit pe deplin efortul pentru că am căpătat mai multă încredere în mine. Am învățat să am un discurs liber, spontan, pe teme nu foarte accesibile pot spune că acum am mai multă încredere în mine pe viitor. Mi-am demonstrat că pot reuși singură ceea ce îmi doresc. Sunt o persoană al cărui ţel în viaţă este succesul prin propriile forțe ambiţia şi rezultatele de până acum sunt cartea mea de vizită. Probele și adversarele mele au fost competitive și apreciate de public. Cel mai mult mi-a plăcut proba de aptitudini și prezentarea rochiilor de seară. La acest capitol am primit cele mai multe aprecieri din partea juriului și mă bucur că m-am ridicat la așteptările lor, că l-am impresionat, mai ales că în juriu au fost persoane de înaltă ținuta morală și intelectuală. Am avut un partener care m-a susținut și cu care am lucrat foarte bine. Orice concurent care muncește și are abilitățile necesare își dorește să câștige și se așteaptă la acest lucru. Oricum a fost o surpriză foarte mare pentru familie, prieteni și colegi. În final mulțumesc prietenilor, colegilor de clasă și familiei pentru încrederea acordată” ne-a spus Miss Boboc CNTV Târgu Jiu, Estera Motocu.

Evenimentul s-a desfășurat la Sala Sporturilor din municipiu.


loading...
Loading...

Citește și

Gigi Becali le-a dat o mică AVERE unui cunoscut târgujian și SOȚIEI sale! Cei doi au primi 9.000 de EURO!

În acest weekend, Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, și-a unit destinele cu …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: