Supercom, băgată și pe gâtul consilierilor din Albeni!


În ședința din 16 august, a șasea ca număr pentru schimbarea operatorului de salubritate al localității, 7 consilieri locali din Albeni au fost convinși să voteze pentru Supercom SA, care oricum promovează un preț mai mare decât Salubris Gilort, lucru care nu aduce avantaje cetățenilor. Cu două săptămâni în urmă, același consiliu a votat împotriva firmei din capitală, ca hotărârea să nu fie luată în seamă de primarul care a cerut noi întruniri ale CL Albeni pentru ca firma preferată să treacă de votul tuturor aleșilor locali. Pentru a creea presiune asupra aleșilor, Stan are grijă să-i impună Salubris Gilort să nu mai ridice gunoiul din Albeni înainte de Sf. Mărie.

„Pe lângă faptul că primarul Stan a trimis societății de la Carbunesti o adresă prin care interzicea să mai colecteze gunoiu în acea zi de miercuri, a mai și apelat, ca un mizerabil, să nu mai trimită mașinile de ridicarea gunoiului, că el nu le primește în comună. A făcut în așa fel încât la a 6-a ședința repetată stabilită la ora 17.00 forțeze mâna consileriilor să voteze firma lui preferată, în dauna cetățenilor”, spune unul dintre localnicii revoltați pe pagina sa de socializare.
Cert este că, doar patru aleși au spus nu schimbării opeartorului de salubritate, impus pe linie de partid, patronul firmei fiind un fost senator PSD, trecut apoi la UNPR.
Albeni este a șaptea comună din Gorj care semnează cu Supercom, care prestează activitate de selectare selectivă a gunoiului pentru 14 lei pentru fiecare gospodărie, lunar.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.