Surpriză de proporții la procesului celor doi bărbați acuzați că ar fi comis zece furturi într-o noapte, în Târgu-Jiu


Cei doi bărbați din Caraș-Severin, acuzați că ar fi comis zece furturi într-o singură noapte, în Târgu-Jiu, reușind să sustragă bunuri din mai multe case aflate în construcție, au scăpat nepedepsiți. Joi, prima instanță, Judecătoria Târgu-Jiu, a încetat procesul, după ce inculpații s-au împăcat cu persoanele păgubite.

„Încetează procesul penal faţă de inculpatul D.F.D., pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, ca urmare a împăcării părţilor. Încetează procesul penal faţă de inculpatul C.C.F., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, ca urmare a împăcării părţilor. Constată că inculpaţii au fost reţinuţi, arestaţi preventiv şi arestaţi la domiciliu de la data de 8.12.2018 până la data de 30.03.2018. Încetează de drept măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpaţi. Obligă persoanele vătămată la plata a câte 150,5 lei fiecare. Cu drept de apel în termen de 10 zile”, a stabilit instanța.

Cei doi sunt suspectați că, la sfârșitul anului trecut, ar fi pătruns, fără drept, în mai multe case aflate în construcție, de pe raza municipiului Târgu-Jiu, de unde ar fi sustras diferite bunuri: aparatură electrică și electronică și alte obiecte de uz casnic și gospodăresc.

La domiciliul acestora au fost efectuate percheziții, ocazie cu care au fost identificate numeroase bunuri provenite din săvârșirea infracțiunii de furt. O parte dintre acestea au fost deja predate proprietarilor.

Autorii au fost prinși de o echipă de polițiști din Târgu-Jiu, în luna decembrie a anului trecut, care a descoperit în locuința unuia dintre suspecți un adevărat „depozit” de obiecte de mobilier și alte bunuri. Inculpații sunt acuzați că au dat spargeri și în Drobeta Turnu Severin.

Loading...

Citește și

DECIZIE! S-au închis școlile la Prigoria!

Prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan, a anunțat, joi, că s-a luat decizia, la nivelul Comitetului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.