Surpriză la concursul pentru postul de purtător de cuvânt al IPJ Gorj! Motivul pentru care o candidată susține, din nou, proba practică


O candidată care a obținut nota 5.6 la proba practică a concursului pentru postul de purtător de cuvânt al IPJ Gorj a depus contestație, iar IGPR a decis replanificarea acesteia, în vederea susţinerii examenului, din nou.

„În urma analizării contestațiilor depuse în urma susținerii probei practice în cadrul concursului pentru ocuparea posturilor existente în statele de organizare ale Centrului de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și ale inspectoratelor de poliţie judeţene Bacău, Bistrița – Năsăud, Caraș Severin, Gorj, Ialomița, Teleorman și Vrancea, prin modalitatea încadrării directe a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, Comisia de soluționare a contestațiilor a hotărât admiterea tuturor contestațiilor depuse și replanificarea candidaților în vederea susţinerii din nou a probei practice”, se precizează într-un comunicat al Poliției Române.

Ionela Minodora Groasnicu va susține proba practică marți, la ora 10.30, la sediul Centrului Cultural al MAI, din București.
„Rezultatele obținute în urma susținerii probei practice replanificate sunt rezultatele finale la proba practică”, au mai precizat reprezentanții IGPR.

Patru dintre cei 30 de concurenți nu s-au prezentat la proba practică, iar ceilalți au obținut note cuprinse între 2.16 și 8.72, cea mai mare fiind obținută de Miruna Prejbeanu. Actualul purtător de cuvânt ar putea deveni ofițer. O altă candidată, Roxana Maria Dobrescu, a primit 8.36. După proba practică, cei admiși vor susține un test-grilă, pe 30 martie. Pentru a fi declarat „admis”, candidatul trebuie să obţină cel puțin nota 7.

Loading...

Citește și

ISU Gorj, la bilanţ: Aproape 5000 de intervenţii SMURD în 2019

Reprezentanții ISU Gorj și-au prezentat bilanțul activității, pentru 2019. Din cele peste 7900 de situații …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.