SURSE: Acţionarii de la Pandurii, agricultori… cu camion, pe banii clubului!

condescu-6

Clubul de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu, condus până acum câteva luni de Marin Condescu şi apropiaţii săi, pare să fi fost paravanul multor afaceri oneroase. În afara maşinilor achiziţionate şi date în folosinţă unor terţi fără legătură cu sportul, fondurile CS Pandurii au fost întrebuinţate şi pentru achiziţionarea unor alte bunuri, evident inutile pentru echipa de fotbal, dar necesare unor acţionari cu drept de semnătură într-un trecut nu prea îndepărtat.

Surse extrem de credibile vorbesc despre cumpărarea de către Marin Condescu a câtorva hectare de teren… agricol, pe vremea când acesta era şef al CA şi membru în AGA din partea USMO. Suprafeţele agricole achiziţionate se află în municipiul Târgu Jiu, oraş în care funcţionează şi băcănia „boierului”, la taraba căreia se vând produsele eco de la ferma lui Marin Condescu.

„În timp ce alte cluburi cumpărau jucători valoroşi, Condescu achiziţiona camioane”

Imaginea clubului de fotbal târgujian a fost făcută praf de cei care l-au condus până nu demult, în atenţia organelor abilitate fiind şi implicarea CS Pandurii în afacerea cu tichetele de masă pentru salariaţii din minerit şi energie, un dosar greu al căror personaje principale sunt Marin Condescu, Viorel Temelescu şi „satelitul” Mădălina Berbecel, apropiata fostului ortac şef. De asemenea, ieri, Poliţia a bătut din nou la uşa CS Pandurii pentru a ridica documente care demonstrează că acest club beneficiază de 42 de maşini, multe de lux, care nu se mai află în ograda sportivă decât parţial. Mai nou, s-a mai făcut o descoperire, sursele vorbind că din banii CS Pandurii s-au achiziţionat microbuze, dar şi un… camion, o maşină de mare tonaj care nu ar servi decât la cărat mărfuri sau alte bunuri, în niciun caz să transporte fotbaliştii dintr-un cantonament într-altul. „Problema e că în timp ce alte cluburi cumpărau jucători, Marin Condescu achiziţiona camioane, pentru cine ştie ce treburi personale. Cert este că Marin Golea și Constantin Mitrescu nu sunt străini de aceste achiziţii şi probabil că vor fi luaţi la întrebări de organele competente, fiindcă este vorba despre banii fotbaliştilor, ai clubului, în mare parte acordaţi de o societate de stat”, au mai precizat sursele citate.

loading...
Loading...

Citește și

Avem un stadion! Ce facem cu el? Arena sportivă de 30 de milioane de euro, din centrul municipiului Tg-Jiu, E PUSTIE! Propunerea ȘOC a Clubului Pandurii către primărie!

Stadionul din Tg-Jiu, care a costat aproape 30 de milioane de euro, este pustiu, la …

2 comentarii

  1. Camioane.. si Mota care a fost arestat pt.motorina are boala camioanelor.La Minprest si-a reparat doua camioane si le-a pus cauciucuri noi pe banii acestei societati,cind era presedinte AGa si Lopotenco Director comercial. dl.Ciurel ce faceti cu cele 10 mlde.cu motorina lui Mota,ati trecut-o pe pierdeeri.Faceti publica situatia.

  2. In timp ce alte cluburi cumparau jucatori valorosi si se luptau pentru locurile 5-8 Pandurii faceau performanta fara Ciurel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: