duminică , 26 ianuarie 2020 - 11:39

SURSE: Condescu REVINE în FIEF!

condescu

• Scapă de interdicţii în dosarul penal de spălare şi delapidare?

Marin Condescu se întoarce la viața publică. Oamenii apropiați lui, din sindicate, susțin că la termenul de astăzi, instanța se va pronunţa în sensul că îl va „ierta” pe acesta de interdicțiile dure impuse în mai, anul trecut. Soluţia anterioară dată de magistraţi în dosarul penal în care acesta este judecat pentru spălare de bani, delapidare, înșelăciune, fals și uz de fals, prejudiciul în acest dosar fiind, potrivit anchetatorilor, de aproximativ cinci milioane de lei, a fost să stabilească termenul de deliberare şi pronunţare „asupra temeiniciei măsurii de control judiciar, privind privind pe inculpaţii Condescu Marin şi Temelescu Viorel, la data de 10 iulie 2015”.

Demn de remarcat este că „pe surse” liderii de sindicat ai FNME s-au lăudat că „preşedintele” lor va scăpa de toate interdicţiile, chiar înainte de pronunţarea magistraţilor.

În mediul public a apărut însă zvonul lansat de apropiaţii săi, potrivit căruia inculpatul Condescu, fostul „patron” al Pandurilor şi „boier” al sindicatelor se va întoarce liniştit la cârma FNME, dar şi că se va lansa „pe faţă” în spaţiul public, ca adversar al actualei puteri, mizând pe influenţa şi legăturile pe care le are în rândul politicienilor, presei şi afaceriştilor din zona Opoziţiei.

Iată, printre altele, ce nu a avut voie să facă Marin Condescu până acum:

„Să nu se deplaseze la sediul Federaţiei Naţionale Minei Energie (FNME), Uniunii Sindicatelor Miniere Oltenia (USMO) şi Clubului Sportiv „Pandurii Lignitul” Târgu Jiu, din Mun. Targu Jiu , str. Victoriei, nr. 22, Jud. Gorj, precum şi la sediul SC EDENRED ROMÂNIA SRL Bucureşti, din Sector 4, Calea Ştefan Vodă, nr 133, Bucuresti şi sediul SC COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA SA din Mun Targu Jiu, Strada Ioan Cuza, nr.5, Jud. Gorj; să nu se apropie de reprezentanţii legali ai personelor vătămate SC EDENRED ROMÂNIA SRL Bucureşti şi ai părtilor civile Clubului Sportiv „Pandurii Lignitul” Târgu Jiu şi SC COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA SA, de coinculpatul Temelescu Viorel, precum şi de martorii din acte Ciora Remus Sorinel, Bejancu Daniela, Ciocan Gheorghe Ştefan, Bunescu Dragoş, Stănescu Gabriel, Răducanu Liliana Mariana, Viaşu Nicolae, Cărămizoiu Constantin, Negrea Elena şi Gridan Doina şi sa nu comunice cu acestia direct sau indirect, pe nicio cale”.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.