SURSE: DIRECTOR din CEO, CANDIDAT la PRIMĂRIE în 2020


Numele directorului Carierei Roşiuţa, Constantin David, a fost vehiculat, pentru o candidatură din partea PSD, la primăria Motru, în 2020.

Speculații au început să apară după ce au apărut informații cum că organizația PSD Motru nu i-ar mai acorda sprijinul lui Cosmin Morega. Directorul Carierei Roșiuța neagă faptul că viceprimarul nu ar mai fi agreat. Constantin David spune că e prematur să se gândească la o candidatură. Anunță că, cel mai probabil, în toamnă, se va face un sondaj pentru desemnarea candidatului din partea PSD. “Eu mă gândesc la problemele de serviciu. Sunt aici, director la Cariera Roşiuţa, mă ocup de problemele de la Cariera Roşiuţa, nici nu mă gândesc la aşa ceva (nr. candidatură). Este prematur şi nu mă gândesc la aşa ceva. Noi avem o organizaţie de partid, condusă de domnul Hanu, se va discuta acolo, se vor face nişte sondaje, probabil, cel mai târziu la toamnă şi se vor discuta problemele atunci. Avem alte probleme mai importante, problemele carierei şi asigurarea locurilor de muncă. Avem o organizaţie bine pusă la punct la Motru. Atunci, când va fi cazul, vom analiza. Îmi concentrez sută la sută problemele mele pe altceva şi pe problemele de producţie. Cosmin Morega este un băiat extraordinar, cu care noi facem echipă, un coleg, în primul rând, şi un prieten. Niciodată nu au fost remarci din partea noastră în sensul de a nu-i mai oferi sprijinul. Ne cunoaştem foarte bine şi eu nu am nimic de comentat în privinţa lui Cosmin”, a declarat directorul Carierei Roşiuţa.

loading...
Loading...

Citește și

Face USR ALIANȚĂ cu PSD la alegerile locale la Gorj? Ce spune Miruță

Liderul județean al Uniunii Salvați România Gorj exclude o alianță cu PSD pentru turul doi …

9 comentarii

  1. Dar credeti ca v.a intrebat cineva????

  2. Davide, pardon! Esti Sef de cariera nu director. Voi nu ati invatat organigrama?

  3. Să-l i-a și pe roșca cu el!!…doi că..ți!!!!🤣🤣🤣

  4. PSD-ul asta nu mai are candidati seriosi si integrii. Pune candidati numai cleptomani? Pai asta a nenorocit car. Lupoaia, motorina, carbune,fier vechi, pontaje fictive etc. Punea mana pe orice i se ivea.

  5. David e bun de primar , el nu trebuie sa mai invete sa fure , a facut antrenament la Lupoaia !!!

  6. Dar PSD ul nu are decat candidati de astia , gen Cap de Porc ?

  7. Asta e pe teava la Boza. Vezi cazul de furt fier vechi de la Rosiuta in care este implicat Gauca si el. Acum plateste publicitate sa-si faca imagine. PSD-ule, esti jalnic.

  8. Georgelee, stai sa-ti explic. Cred ca asta ar face echipa buna cu Petrescu la primarie. Cand era Petrescu mare director si a falimentat UEF, a avut lucrari de defrisare paduri in zona Rovinari. Cine crezi ca a transportat masa lemnoasa la campie? O masina a lui, acest david condusa de un nepot de-al lui. Sa mai vorbim de smenurile facute? PSD-ule, esti jalnic.

  9. Daca ajunge primar, este sfarsitul Motrului.Se va duce Motru pe apa Sambetei. Joaca mai bine mingiuca si lasa-te de bancuri proaste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.