Surse: Ghiga, director cu delegare la Cariera Lupoaia! Dispoziția semnată, Vulpe mutat la Tismana


Mari negocieri la acest sfârșit de săptămână la EMC Motru, mai mulți lideri politici și sindicali trăgând sfori pentru a-și impune proprii pioni la conducerea carierelor din Motru și chiar a Exploatării Miniere din localitate. De altfel, luni, la EMC Motru se vor derula concursuri pe posturi de CFL-iști și ingineri șefi la ambele cariere din localitate, Roșiuța și Lupoaia. Pentru aceste concursuri și nu numai pentru a-și numi oamenii în fruntea ambelor unități miniere, se luptă la baionetă pentru a-și impune proprii protejați.

În cărți, ar fi, se vehiculează în mineritul motrean, Ion Ghiga, actualul director adjunct al UIC Motru, care ar urma să fie promovat în fruntea Carierei Lupoaia. Ghiga, un bun specialist, lucru demonstrat atât la Lupoaia în conducere cât și Roșiuța, respectat de angajați, este dorit pe funcția lui Viorel Vulpe, care va fi transferat la Cariera Tismana, unitate condusă de Sechei, adjunctul fostul șef de carieră, în prezent grav bolnav.
Vulpe, intrat brusc în concediu, a negat, săptămâna trecută, oficial, că va fi mutat de la cariera motreană.
Pe funcție mai este vehiculat și Stelian Vasile, actual adjunct al EMC Motru, pe care îl doresc anumite persoane ce îl văd pe acesta o alternativă la numirea lui Ghiga.
De altfel, pe surse, se vehiculează și o mutare a directorului Constantin David, la Direcția Minieră din Târgu-Jiu. În acest context, ar fi apărut anumite tensiuni între David și Nelu Roșca, liderul de sindicat de la Roșiuța, cu privire la impunerea șefilor care vor da concurs la EMC Motru, începând de luni.
Șeful comisiei de concurs ar fi chiar directorul Paraschiv, care este cunoscut drept un om integru care nu cedează la presiuni.

loading...
Loading...

Citește și

CEO, în BLOCAJ total, la nivel decizional! Vezi ce anume a determinat această situație la vârful companiei energetice!

Situație fără precedent la CE Oltenia, după ce Oficiul Regitrului Comerțului a amânat validarea mandatelor …

Un comentariu

  1. Eu cred ca s-au umplut carierele de cretini,daca nu sunt capabili sa-i arunce pe fostii PDL-isti,revopsiti in multe culori si care le-au facut atat rau!Auzi,”bun specialisti,respectati de angajati”,poate doar de hotii -hotilor…!!! „Marii mesiriasi” David si Rosca”,Ghiga,Badita si Bunoiaca,va vor inchide si lasa pe drumuri in maxim 5 ani !Il uitasem pe „superprofesionistul Burlan” ai carui „pui” sunt cei mentionati…!!!Cat de mare a ajuns nesimntirea!Crasa,nu alceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: