SURSE: Iată pe cine dă SONDAJUL PSD ca potențial candidat la Primăria Tg-Jiu! Opt au fost, DOI au mai rămas!


Social-democrații gorjeni au găsit omul pe care-l vor arunca în bătălia electorală de anul viitor împotriva actualului primar Marcel Romanescu, pentru a recâștiga Primăria Municipiului Tg-Jiu, susțin surse care dau ca sigure rezultatele sondajului efectual la cererea PSD.
Potrivit surselor citate, actualul viceprimar Aurel Popescu ocupă prima poziție în sondaj, fiind urmat de primarul comunei Runcu, Adi Cîmpeanu, iar ceilalți șase social-democrați au obținut procente destul de mici și au ieșit din cursa pentru Primăria Tg-Jiu.

Opt actuali sau foști membri ai PSD au fost incluși în sondajul efectuat de către Institutul de Politici Publice, Administrație și Științele Educației (IPPASE) din cadrul Universității ”Constantin Brâncuși”, iar rezultatele au fost prezentate deja, în ultimele zile ale anului trecut, conducerii organizației județene a partidului, susțin unele surse.
Pesediștii au dorit să afle cine ar putea câștiga confruntarea electorală de anul viitor pentru poziția de primar al Municipiului Tg-Jiu și, conform surselor menționate, în urma finalizării sondajului, pe primul loc s-a situat viceprimarul Aurel Popescu, fiind secondat de Adi Cîmpeanu, primarul comunei Runcu. Aceleași surse spun că celelalte șase persoane incluse în sondaj au obținuț rezultate slabe, fiind plasate la mare distanță de primii doi.
Trebuie menționat faptul că în sondajul efectual la cererea PSD Gorj au fost incluși viceprimarii Aurel Popescu și Adrian Tudor, vicepreședintele organizației județene Mihai Prunariu, vicepreședinții organizației municipale, Gabriel Giorgi și Luis Popa, prefectul județului, Ciprian Florescu, directorul executiv al AJOFM Gorj, Romeo Chiriac și primarul comunei Runcu, Adi Cîmpeanu.
Rămâne de văzut dacă social-democrații vor miza tot pe Aurel Popescu într-o confruntare cu Marcel Romanescu, știut fiind faptul că acesta a pierdut alegerile din iunie 2017 în fața actualului primar sau vor merge pe varianta Adi Cîmpeanu, mai ales că acesta are o relație mai apropiată cu Mihai Weber și Cosmin Popescu, cei care vor prelua conducerea organizației județene în scurt timp, însă a fost lăudat și de actualul președinte al PSD Gorj, Florin Cârciumaru, pentru rezultatele politice deosebite și realizările în comuna pe care o conduce de șase ani și jumătate.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. Si Hadita TuDorel , nimic , nimic ? Ramane sa candideze doar la cea mai mare gusa si cea mai mare burta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.