SURSE: Lider din CEO a jucat banii celui mai mare sindicat la păcănele!


E mare scandal în Sindicatul Mine Energie Oltenia, după ce conturile organizației sindicale au fost devalizate de patima jocurilor de noroc a președintelui Gabriel Căldărușe, după cum susțin surse sindicale.
Există informații potrivit cărora, la un moment dat, gaura în conturile SMEO, era de ordinul zecilor de mii de lei, însă a scăzut la doar 7.000 de lei, fiind acoperită cu bonuri de combustibil. Cei care știu situația spun că, dacă ar fi fost folosite în mod real, cu cantitățile băgate la decont, se înconjura Europa, de câteva ori, lunar.
De teama unor controale, omul care ține evidența banilor SMEO a vrut să demisioneze de mai multe ori, în ultimul timp.

Gabriel Caldarușe, președintele SMEO, a jucat zeci de mii de lei, din banii organizației sindicale, la păcănele, de-a lungul vremii. Acum e mare scandal la sindicat, pentru că nu știu cum să-i mai acopere, deoarece au fost folosite bonuri pentru o cantitate uriașă de combustibil, de parcă sindicatul ar deține o flotă auto, iar artificiul a devenit neverosimil, în contextul în care acele bonuri nu sunt însoțite de documente justificative, adică invitație, delegație, respectiv un contract de închiriere/comodat pentru autoturismele respective.
Omul care se ocupă efectiv de sindicat a intenționat să demisioneze de mai multe ori, în ultima vreme, din cauza stresului și de teama unor eventuale verificări ale organelor de control, susțin sursele citate.

Acestea au confirmat pentru Gorj Domino că, nu de puține ori a fost nevoit să-i dea bani lui Căldărușe, din contul SMEO, în timp ce acesta se afla la păcănele, singur sau însoțit de unul din oamenii săi de bază, un sef de departament din SMEO, iar apoi a fost nevoit să justifice sumele.
Situația financiară a celui mai mare sindicat din CEO e una extrem de complicată, în condițiile în care organizația are un singur cenzor, iar sume considerabile nu pot fi justificate.
Liderul SMEO nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, până la ora publicării acestui articol.

În urmă cu aproape doi ani, pe când se afla în plin proces de negociere a noului Contract Colectiv de Muncă, ca și astăzi, Căldărușe își pierdea timpul și banii într-un casino din centrul Tg-Jiului, fiind surprins de reporterii de la sabotoriigorjului.ro.


Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

5 comentarii

  1. Are și la motru pe fratele lui roșca 😅😅😅

  2. Nu trebuie să fiți supărați , că dacă îi ieșea jocul și înmulțea banii vă scotea pe toți la chef gratis de 8 martie. Tot timpul când lovea păcănelele era cu gândul la voi , la cum să vă facă fericiți și mândri că plătiți cotizația.

  3. Aici sunt banii dumneavoastră

  4. Aici sunt banii dumneavoastră, dragi mineri și energeticieni

  5. Sa il bage in puscarie. Rusine. Mai face parte si din Comuna Dragutesti. Acum sa raspunda in fata legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.