SURSE | Majoritatea şefilor de cariere au fost RECONFIRMAŢI, după concursul pe post!


Lucrările celor peste 60 de salariaţi ai CE Oltenia care au susţinut concursul pe post au fost desigilate ieri, însă administraţia companiei va face cunoscute rezultatele în cursul zilei de astăzi, după cum spun surse din CEO.

Potrivit surselor menţionate nu există surprize în sensul că, în majoritate şefii de cariere, adjuncţii şi inginerii şefi, au fost reconfirmaţi în funcţii. Excepţiile sunt la Roşia şi la Unitatea de Închidere şi Conservare.
Candidaţii la funcţii care în ultima săptămână au susţinut examenul pentru post, au obţinut până la 30 de puncte la proba scrisă şi între 17 şi 26 de puncte la proba de interviu. Ei au beneficiat de 10 puncte din oficiu şi astfel, toţi au primit notă de trecere, obţinând puţin peste 50 de puncte. Departajarea s-a făcut de cei cu un punctaj mai mare.
În următoarea săptămână vor susţine examenele pentru post şefii şi adjuncţii de sectoare şi CFL-iştii. Cel mai probabil, vor fi constituite comisii la nivelul unităţilor CEO, evaluarea personalului din subordine fiind făcută de cei care au câştigat concursurile pe post în această săptămână. Cu privire la modul de organizare a etapei următoare de examene, hotărârea va fi luată de directorul CEO, Sorin Boza.

loading...
Loading...

Citește și

Avem un stadion! Ce facem cu el? Arena sportivă de 30 de milioane de euro, din centrul municipiului Tg-Jiu, E PUSTIE! Propunerea ȘOC a Clubului Pandurii către primărie!

Stadionul din Tg-Jiu, care a costat aproape 30 de milioane de euro, este pustiu, la …

2 comentarii

  1. A fost o mascaricela .Nu s-a dorit schimbare ci numai consolidarea pe posturi . Unii au stat 5 minute la interviu alti o ora .S-au facut presiuni si amenintari sa nu fie concurenta , S-AU STIUT SUBIECTELE de cei care trebuiau sa treaca , raspuns la subiecte prin telefon , nimeni nu a intervenit .Ce concurs cand a fost omul si locul ?

  2. Este oficial , toti fosti sefi raman tot SEFI .Concurs 120% corect . Se intelege un concurs printr-o participare masiva . S-a cerut program pana in 2022 , cum facem ca unii sunt pensionabili de anul acesta . Pacat putea sa fie un nou inceput cu oameni tineri si dornici de munca .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: