sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 7:08

Surse: Șeful Carierei Lupoaia s-a înscris la PNL, în județul Mehedinți!


Petrișor Romeo Mirel, numit șef la Cariera Lupoaia în urmă cu aproape patru luni de zile, fost șef de Investiții la EMC Motru, membru PSD, a schimbat în aceste zile macazul politic, din dorința de a rămâne pe funcție. Surse din unitatea minieră spun că respectivul pesedist ar fi aruncat carnetul de partid, pentru unul nou la PNL. Șeful de carieră nu s-a înscris însă în rândurile PNL Motru, de teamă că mișcarea sa politică se va afla și va fi răspândită în oraș, motiv pentru care s-ar fi înscris în rândurile PNL Broșteni, organizație din județul vecin.

De altfel, comuna Broșteni se află la 3-4 km de Motru, dar geografic este în județul Mehedinți. În aceea localitate, Petrișor Romeo ar avea o proprietate.
Despre Petrișor Romeo presa a scris în ultimii ani că ar fi fost implicat în afaceri cu mașini în minerit dar și unele imobiliare în județul Mehedinți, lucruri negate de respectivul în 2013.
În campania pentru prezidențiale, de zilele trecute, Petrișor Romeo a fost văzut în campanie, alături de PNL, chiar în compania primarului liberal de Motru. Asta, cu toate că a avut girul lui Stelian Vasile-Sică, director adjunct la EMC Motru din partea PSD, pentru promovarea în funcția de șef de carieră, respectivul garantând că Romeo Petrișor este un ,,pesedist de nădejde”.
Ca Romeo Petrișor mai sunt și alți pesediști din Motru, cu funcții în minerit, care acum schimbă macazul la PNL.
Romeo Petrișor nu e singurul din Cariera Lupoaia care s-a legitimat la PNL, și adjunctul său, Niciu Gherghescu, de la ALDE, a fost văzut în sediul PNL Motru, în această campanie pentru prezidențiale. La Lupoaia se conturează deja o echipă de conducere penelistă.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: