„Suspendarea lui Negrescu nu trebuie să fie o decizie pripită”

marian-negrescu-

Consiliul Local Târgu-Jiu a decis să nu supună votului înlocuirea managerului Teatrului Dramatic Elvira Godeanu, astfel că Marian Negrescu a scăpat de suspendare.

Marian Negrescu, managerul Teatrului Dramatic din Târgu-Jiu, a scăpat de suspendare, cel puțin luna următoare. Consilierii locali au scos de pe ordinea de zi a ședinței de CL, de ieri, proiectul prin care urma a fi votată suspendarea lui Negrescu. Luna aceasta, comisia de evaluare a decis că managerul Teatrului trebuie înlocuit din funcție, având în vedere starea sa de incompatibilitate. Agenția Națională de Integritate l-a declarat incompatibil pe Marian Negrescu, după ce, în perioada 2008-2013, a încasat 460.000 de lei pentru 42 de contracte pentru roluri, scenografii, regii pentru piese, precum și punerea în scenă a unor evenimente. Motivul pentru care va fi păstrat este acela că a fost un manager bun în ultimii ani: „Decizia de a-l suspenda pe Marian Negrescu din funcție nu trebuie să fie pripită. A fost și este un manager bun, știți ce înseamnă să conduci o astfel de instituție. Vom vedea ce este de făcut”, a spus Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu.

Loading...

Citește și

Calendarul complet al examenului de Bacalaureat 2020

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020 începe pe 9 iunie 2020 cu proba de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.