SUSŢINERE MARE din PSD pentru CANDIDATURA lui Florescu la Primăria Târgu-Jiu: “Ar fi un primar bun”


Senatorul Florin Cârciumaru este convins că prefectul judeţului Gorj, Ciprian Florescu, ar face faţă cu brio funcţiei de primar al Municipiului Târgu-Jiu.

Numele lui Ciprian Florescu este tot mai vehiculat în ultima perioadă pentru o candidatură, în 2020, la primărie. Pe surse, au apărut informaţii că ar sta destul de bine şi în sondajele de opinie realizate de social-democraţii gorjeni. Florin Cârciumaru crede că în PSD Gorj nu vor mai avea loc trădări la localele din 2020, aşa cum s-a întâmplat în alegerile parţiale din 2017. “Eu am părere foarte bună despre Ciprian Florescu. Ştie să reprezinte, la ora actuală, foarte bine Instituţia Prefectului. Pot să spun că este unul dintre cei mai apreciaţi prefecţi şi ştie destul de bine ce are de făcut. Eu vă spun că dacă l-ar vota lumea să fie primar, ar fi un primar bun. Ar putea şi ştie să lucreze. Este un atuu foarte mare pentru un conducător, pentru că la Prefectură a dovedit că ştie să lucreze cu oamenii de lângă el. Eu am avut ocazia să-l cunosc pe Ciprian Florescu şi pot să garantez că are spiritul gospodăresc. Un om ordonat şi dacă dăm ani în urmă şi faptul că a fost admis şi şi-a dorit să facă o şcoală militară acest lucru spune foarte mult despre el ca om, ca şi conducător. Cred că nu vor mai fi trădări pentru că de această dată vom fi foarte atenţi în ceea ce priveşte organizarea campaniei, pentru că ce s-a întâmplat la parţiale este clar că a fost o mare slăbiciune a noatră. Organizaţia de la municipiu, cât şi organizaţia de la judeţ nu au mai purtat această grijă în ceea ce priveşte campania electorală de la Târgu-Jiu din 2000 şi până în 2017. De ce? Fiind Cârciumaru primar în exerciţiu şi candidat, eu mi-am făcut, practic, singur campania. Eu am fost şi preşedinte de partid şi primar în exerciţiu şi candidat. Deci, mi-am organizat singur alegerile. Cei de lângă mine au crezut că merg de la sine şi nu au mai mers. Trebuie şi candidatul nostru să facă ce a făcut şi domnul Romanescu. Să meargă din poartă în poartă şi să ceară votul. Eu am fost atâţia ani primar, mă ştia lumea, dar campania am făcut-o din poartă în poartă. Nu am ţinut cont de faptul că sunt primar, mă ştie lumea, mă apreciază şi niciodată nu m-am culcat pe urechea că ies primar, dacă iau în calcul sondajul. În toate sondajele eram situat la 70-80%. Nu am ţinut cont de treaba asta”, a declarat vicepreşeditele PSD Gorj.

Loading...

Citește și

LIDERUL PSD Gorj, FOC și PARĂ pe guvernul Orban. Ce l-a REVOLTAT

Mihai Weber îi acuză pe liberali că, de 4 luni de când sunt la guvernare, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.