Sute de angajaţi din Gorj NU primesc salariul LA TIMP şi muncesc mai mult decât este LEGAL!

Peste 400 de petiții, cea mai mare parte reclamând aspecte referitoare la relațiile de muncă, au fost înregistrate la I.T.M. Gorj şi rezolvate de către inspectorii de muncă, în 2017.

În bilanţul prezentat de către inspectorul şef al instituţiei, George Romanescu, se mai arată că 75.000 de persoane au fost verificate pe parcursul anului trecut, în REGES, registru general de evidență a salariaților. Întrebat ce reclamă sutele de angajaţi din Gorj, Romanescu a mai precizat: „S-au reclamat foarte des întârzieri la plata salariilor. Un alt motiv, în afara petiţiilor în care este reclamată munca la negru, angajaţii ne sesizează că muncesc peste programul legal şi nu sunt plătiţi. Angajatorii trebuie să ştie că, în astfel de cazuri, după avertismentele pe care noi le dăm, riscă amenzi foarte mari”, a mai spus acesta.

loading...
Loading...

Citește și

Târgujieni, MURIȚI liniștiți, incompetenții sunt tot la încasare! Securitatea şi siguranţa civică, la voia întâmplării! Primarul municipiului Tg-Jiu, șeful Poliției Locale, prefectul județului, inspectorul șef al IPJ Gorj și membrii ATOP, INEXISTENȚI!

Insulița Jiului – cartierul Bicaz – municipiul Tg-Jiu, este locul unde se poate muri în …

Un comentariu

  1. Voi de la ITM parcă sunteți de pe altă lume,sunt mii de gorjeni ce lucrează suplimentar şi fără libere pe salariul minim pe economie. (Verificați de ex firma Ghiocela din Motru,unde salariații primesc maxim 4 zile libere pe lună, primind câțiva bănuți în plus pe când dacă ar fi plătiți legal ar avea salarii duble,exemplele putând continua pt toate firmele private)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.