Sute de gorjeni pe listele de așteptare la tomograful Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu!


Câteva sute persoane s-au înscris pe liste de așteptare pentru a beneficia de o investigație gratuită de tip tomograf la SJU Târgu-Jiu. Solicitanții s-au înarmat cu răbdare și susțin că spear ca măcar până la jumătatea anului viitor să beneficieze de o astfel de investigație gratuită. Cazurile nu sunt considerate de medici drept urgențe.

„Sunt înscris la poziția șapte sute nouăzeci și ceva pe lista de așteptare. Anul viitor sigur prind și eu să mi se facă această investigație gratuit. Nu am banii necesari pentru a face această investigație contra cost, așa că aștept’’, a declarant una dintre solicitantele de la SJU.
Din fericire, gorjenii aflați pe listele de așteptare ar putea aștepta mai puțin pentru investigația dorită după ce noul computer tomograf a fost montat în Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, în locația din strada Tudor Vladimirescu. Aparatul a fost montat, în clădire existând și aviz de funcționare pentru aceasta. Procesul-verbal de recepție a fost de asemenea întocmit. Autoritățile medicale urmează să facă documentația pentru a obține, din ianuarie, avizul de la CNCAN. Computerul tomograf a fost achiziţionat cu fonduri de la Ministerul Sănătăţii. O sumă de 11 milioane de lei a fost alocată Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru achiziţionarea de aparatură medicală.
Pentru asigurarea urgențelor, SJU Târgu-Jiu a făcut un contract cu Spitalul Motru care deține un astfel de aparat funcțional.

loading...
Loading...

Citește și

Sindicalistul Roșca: „Între 80-100 de salariați ai Carierei Roșiuța ies la pensie până în martie!”

Nelu Roșca, liderul Sindicatului Liber Cariera Roșiuța, a declarat ieri la un post de radio …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.