duminică , 26 ianuarie 2020 - 11:28

Sute de locuri de muncă în străinătate

someri-tineri

Gorjenii au alte șanse să lucreze în străinătate, mai ales dacă se adresează Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj, care, prin intermediul Serviciului EURES, a afișat 152 de locuri de muncă disponibile.

În total, în străinătate sunt oferite 152 de locuri de muncă pentru gorjeni în Franţa, Germania, Belgia, Norvegia, Malta, Marea Britanie şi Ungaria. Una dintre cele mai tentante oferte este cea pentru Belgia, acolo unde doi gorjeni au ocazia să câştige într-o oră 10 euro. Belgienii au nevoie de ajutor în producție în industria de prelucrare si conservare a peştelui. „Contractul va fi semnat pe perioadă determinată, iar cazarea costă 99 de euro şi include electricitate, apă, asigurare şi internet. Oferta este valabilă până pe 28 noiembrie, însă primul venit va fi primul servit. Cel care dorește să se angajeze va ambala, va curăța pește și va fi ajutor în bucătărie. Va lucra numai 35 de ore pe cinci zile. Mai avem oferte în Spania, Franța, Norvegia, Germania”, a spus Ana Maria Niculescu, directorul adjunct al AJOFM Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Peștișani. Fuiorea, CONVINS că-l ÎNVIGE pe Pigui în alegerile locale

Fostul viceprimar al comunei Peștișani candidează din nou la primărie, de data aceasta, din partea …

3 comentarii

  1. Doresc să mă înscriu pentru ocuparea unui loc de muncă in producția de prelucrarea și conservarea peștelui.Cunosc modul de operare deoarece am lucrat în acest domeniu în Italia pe o perioadă de 5 ani.Nr.meu ce contact este 0764501547.

  2. Andrițoiu Florentina Mihaela

    Bună ziu aș dori să mă anscriu și eu pentru locul de muncă an Belgia la prelucrarea și conservarea peștelui

  3. duduiala maria

    in germania ce oferte de lucru sunt m ar interesa in domeniul zootehnie la cai si vaci am ai lucrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.