SUTE de noi LOCURI DE MUNCĂ, disponibile în acest an la NOUA FABRICĂ de sisteme de siguranță de la Rovinari


Compania Autoliv va inaugura fabrica de la Rovinari oficial în luna iulie. În acest an va funcționa cu 450 de angajați. Au fost depuse peste 2000 de CV-uri.

Potrivit lui Robert Filip, activitatea fabricii de sisteme de siguranță va începe în luna mai. Pe data de 22 mai urmează să fie aduse noile linii de producție. Până la sfârșitul anului vor fi angajați 450 de oameni. Edilul spune că investitorul are în plan ca până la finele anului 2020 fabrica să funcționeze cu 1000 de angajați. Până în prezent au fost depuse peste 2000 de CV-uri pentru angajare. Filip afirmă că este în discuții și cu alt investitor care ar vrea să creeze noi locuri de muncă în Rovinari. “În data de 22 mai se vor aduce primele linii în noua fabrică, urmând ca până la sfârșitul acestui an să lucreze 450 de oameni, iar până la sfârșitul anului viitor să ajungem la 1000 de oameni. Inaugurarea oficială va fi undeva în luna iulie, iar oamenii vor începe efectiv muncă în luna mai. Luna viitoare vom face publică o nouă investiție care ar urma să vină în orașul Rovinari, dar deocamdată suntem la stadiul de discuții să concretizăm amplasamentul și să vedem cum ne organizăm din punct de vedere al forței de muncă. Oamenii care vor vrea să lucreze la noua fabrică și vor vrea să meargă la cursuri sunt invitați să vină la sediul centrului de recrutare din orașul Rovinari de pe Bulevardul Minerilor. Acolo este cineva în fiecare zi de luni până vineri care îi va aștepta, acolo vor susține proba interviului și vor putea să treacă acest pas pentru a putea merge să lucreze în producție. Știu că la primărie au fost strânse aproximativ 1700 de CV, plus ce a mai venit on-line. E clar că depășesc 2000 de persoane”, a conchis primarul orașului Rovinari.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.