TAIE în CARNE VIE. LIDERUL PMP Gorj AMENINŢĂ cu EXCLUDERI


Nicolae Davițoiu anunță că, săptămâna viitoare, în urma unei analize la partid, va lua măsuri cu toți consilierii județeni, municipali și locali care nu s-au implicat în campania pentru alegerile europarlamentare.

Liderul Partidului Mișcarea Populară Gorj acuză că unii aleși nu și-au făcut datoria și nu au ajutat cu nimic în obținerea unui scor cât mai bun. Nicolae Davițoiu nu vrea să dea nume de consilieri care nu s-au implicat. Anunță însă că va lua cu siguranță măsuri împotriva lor. Nu vrea ca la viitoarele alegeri PMP să mai aibă de suferit. Nicolae Davițoiu le transmite aleșilor județeni, municipali și locali, care știu că nu s-a zbătut pentru PMP, să dea dovadă de fair-play și să demisioneze din partid. Este convins că dacă toți aleșii partidului s-ar fi implicat sută la sută la europarlamantare, PMP ar fi scos la Gorj cu minimum 2 procente mai mult decât cel obținut pe 26 mai. Portivit unor surse, Nicolae Daviţoiu ar urma să ia măsuri cu consilierul județean Liviu Andrei, consilierul municipal Ion Săvoiu și consilierul local Leonida Belgher. Liviu Andrei recunoaște că s-a implicat în campanie la europarlamentare „atât cât a putut și i-a permis timpul”. Consilierul județean PMP se așteaptă să fie sancționat poate chiar și exclus din partid. Deși recunoaște că în ultimul timp nu a avut o relație bună cu Nicolae Davițoiu, Leonida Belgher nu crede că va fi sancționat, având în vedere că a scos un scor bun, de peste 17% la europarlamentare, pentru PMP, la Alimpești.

loading...
Loading...

Citește și

PRIMARUL Târgu-Jiului PUNE TUNURILE pe un fost SENATOR de Gorj

Marcel Romanescu a reacționat virulent după ce Ion Ruşeţ a declarat, la un post de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: