TĂIERI de MILIOANE de lei la CEO!


Administraţia CE Oltenia şi-a propus în Planul de Restructurare, Reorganizare şi Eficientizare, reducerea unor costuri din care să rezulte o economie de mai

În Plan se menţionează: Reducerea consumului specific brut de combustibil cu 2,38 gcc/KWh faţă de valoarea realizată în anul 2017; Reducerea cheltuielilor cu energia electrică consumată pentru producerea energiei electrice cu 3,9% faţă de anul 2017. Economia estimata din cuantificarea acestei masuri se ridică la 1,20 milioane lei;. Reducerea pierderilor cu dezechilibrelor pozitive şi negative cu 5 milioane de lei faţă de valoarea înregistrată în anul 2017.
În anul 2017, valoarea estimată a pierderilor din dezechilibre a fost de aproximativ 30,7 milioane lei. d) Reducerea cheltuielilor cu apa tehnologică cu 1,1% faţă de anul 2017. Economia estimata din cuantificarea acestei masuri va fi de 210.000 lei.

loading...
Loading...

Citește și

Liceenii de la CNTV își aleg bobocii. Printre concurenți se află și tânăra din Târgu Jiu care a participat la Vocea României Junior

Liceenii de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu își vor alege în curând …

Un comentariu

  1. Daca dati afara fufele si prostovanii de la birouri economia o sa fie de cinci ori mai mare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: