TĂIERI de MILIOANE de lei la CEO!


Administraţia CE Oltenia şi-a propus în Planul de Restructurare, Reorganizare şi Eficientizare, reducerea unor costuri din care să rezulte o economie de mai

În Plan se menţionează: Reducerea consumului specific brut de combustibil cu 2,38 gcc/KWh faţă de valoarea realizată în anul 2017; Reducerea cheltuielilor cu energia electrică consumată pentru producerea energiei electrice cu 3,9% faţă de anul 2017. Economia estimata din cuantificarea acestei masuri se ridică la 1,20 milioane lei;. Reducerea pierderilor cu dezechilibrelor pozitive şi negative cu 5 milioane de lei faţă de valoarea înregistrată în anul 2017.
În anul 2017, valoarea estimată a pierderilor din dezechilibre a fost de aproximativ 30,7 milioane lei. d) Reducerea cheltuielilor cu apa tehnologică cu 1,1% faţă de anul 2017. Economia estimata din cuantificarea acestei masuri va fi de 210.000 lei.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Un comentariu

  1. Daca dati afara fufele si prostovanii de la birouri economia o sa fie de cinci ori mai mare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.