Tânăra din Gorj care și-a spus POVESTEA și MOTIVUL pentru care a ajuns să facă VIDEOCHAT, MÂNDRIA unui profesor din Sadu!

A făcut videochat și chiar a recunoscut asta public în primul său vlog postat pe canalul youtube. Frumoasa tânără în vârstă de 20 de ani este studentă în anul I la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București și este originară din Bumbești Jiu. Irina Deaconescu se bucură de un real succes în mediul on-line reușind în mai puțin de un an să aibă peste 300 de mii de abonați pe canalul său de youtube. De curând aceasta a realizat un video de prezentare al său pe care mai apoi l-a postat pe pagina personală de socializare. La secțiunea comentarii un fost profesor al Irinei a ținut să o felicite pentru munca sa și i-a transmis faptul că este mândru că i-a fost profesor: „Mă simt mândru că mi-ai fost elevă” a scris acesta.

Loading...

Citește și

O frumoasă tânără din Rovinari periplu prin LUME! A fost în SUA, Spania și Franța!

Acest an pare unul foarte bun pentru frumoasa șatenă originară din Rovinari. A scos o …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.