sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 0:03

Tânărul Bogdan Druțu, angajat la Google, s-a întors în Târgu Jiu!

bogdan-drutu-2-gj

• Venit din America, Bogdan Druțu le-a vorbit elevilor despre MAGIA Google

„The Magic Behind Google” a fost subiectul principal al prezentării lui Bogdan Druțu, fost elev al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu. Venit din America acasă, Bogdan, angajat al Google, le-a vorbit elevilor strânși în amfiteatrul colegiului despre experiența sa la cea mai mare companie din lume.

Bogdan Druțu are 27 de ani și este angajat la Google, ocupând funcția de Senior Software Engineer. Prin multă muncă a ajuns să lucreze la una dintre cele mai importante companii din lume, fiind apreciat la locul de muncă și având viața la care a visat. Tânărul locuiește de câțiva ani în San Francisco, Statele Unite ale Americii, dar, la începutul lunii mai, Bogdan a venit acasă și a profitat de ocazie pentru a se întâlni cu profesorii care i-au ghidat pașii în perioada liceului, dar și cu elevii care își doresc să aibă succesul său în viață. Grație profesorilor Gabriela și Eugen Nodea, elevii CNTV s-au întâlnit cu angajatul Google, în Amfiteatrul colegiului, pe data de 8 mai. Bogdan Druțu le-a vorbit copiilor despre experiența sa la cea mai mare companie din lume, oferindu-le momente de neuitat, inspirație și încurajări. „CNTV a format și formează elevi de excepție care au devenit absolvenți cu strălucite cariere în IT și nu numai. Unul dintre aceștia este Bogdan Druțu, absolvent al C.N.”T.V.”, în anul 2006, inginer la compania americană Google – Mountain View (California) și care, în numai trei ani, a reuşit să ajungă la poziția de Senior Software Engineer.

Ambasador al CNTV
În cadrul proiectului ”Ambasadori în licee” derulat de Google în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării Științifice, Bogdan Druțu a fost desemnat ”ambasador” al colegiului C.N.”T.V.”, calitate în care a susținut două prezentări în amfiteatrul C.N.”T.V.” cu titlul ”The Magic Behind Google” în care a explicat elevilor semnificația noțiunilor “Computer science” și “Software engineer”. De asemenea, Bogdan le-a împărtășit elevilor ce înseamnă să lucrezi într-o companie multinațională cum e Google, cu dorința încurajării acestora în alegerea programării ca opțiune de viitor, opțiune atractivă profesional și financiar, piața de IT din România și din lume fiind departe de a-și fi acoperit necesarul de specialiști”, a declarat profesorul Gabriela Nodea.

loading...
Loading...

Citește și

Expoziție de artă japoneză la Muzeul de Artă din Parcul Central

Muzeul Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu”din Târgu Jiu va organiza, în perioada 21 octombrie – 1 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: